keskiviikko 2. elokuuta 2017

Siksakit

Vinyylit on hauska tuttavuus minulle. Olen käyttänyt niitä pariin otteeseen muiden kynsille, ja niillä saa tehtyä kätevästi veikeitä koristeluita. Ne ovat periaatteessa todella yksinkertaisia käyttää: ei tarvitse kuin lakata kynnet, antaa kuivua, kiinnittää vinyylit, lakata kynnet toisella värillä ja irrottaa vinyylit ja kynsille muodostuu kiva kuvio.

chevron_nails

Ihan nappiin homma ei kuitenkaan mennyt, sillä ensimmäisen kynnen kohdalla vinyyli veti pohjalakan mukanaan, koska lakka ei ollutkaan vielä läpikotaisin kuivunut. Nämä vinyylit myös tarttuivat aika tiukasti kynnen pintaan, mikä sekin saattoi vaikuttaa pohjalakan irtoamiseen. Tästä viisastuneena annoin pohjalakan kuivua vähän kauemmin ja käytin vinyylejä pari kertaa kämmenen tai pöydän pinnassa, jotta tarrapinta heikkenisi. Tämän jälkeen suurin osa kynsistä onnistui ihan hyvin, mitä nyt jotkin raidoista vähän levisivät.

Kaveri valitsi joihinkin kynsiin myös kukkasiirtokuvia. Jotkin koko kynnen siirtokuvat ovat todella vaikeita saada asettumaan nätisti, eivätkö ylijäämäreunat meinaa aina lähteä kynsinauhoilta edes kynsilakanpoistoaineella. Nämä siirtokuvat kuitenkin toimivat kuin Einsteinin ajatus ja niiden väritkin erottuivat kauniisti kirkkaasta pohjalakasta huolimatta.

Oletteko te kokeilleet vinyylejä?

Käytetyt lakat:
Essence Prince Charming
A England Saint George
alus- ja päällyslakka

9 kommenttia:

 1. Ihanat värit! Ja tosi kivat siirtokuvat. Kaikinpuolin hienot. :)

  Vinyylejä olen kokeillut pari kertaa. Ihan hauska tyyli koristella, mutta aina joku menee pieleen.. Se vähän turhauttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mikähän niissä sun vinyyleissä mahtaa olla onkelmana?

   Poista
  2. Veikkaan että vähän turhan kärsimätön minä.. :D

   Poista
 2. Tottahan vinyylit kuuluu koristelupakkiin. Kun WhatsUpin tuotteet tulivat, vinyylikasa kasvoi reilusti. Käytän aina pikakuivattavaa jos aion käyttää vinyyleitä.
  Toi St George ottaa muuten äkäisesti kynsinauhoihin 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin muistelen, mutta onneksi näissä kynsissä ei ollut paljon siivottavaa. Tuo minttu oli kyllä myös hankala puhdistaa kynsinauhoilta.

   Poista
 3. Upeat! Kokonaisuus on mun mielestä onnistunut.

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.