sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Jäiset kynnet

Tilasin joku aika Cesars Shopista Color Clubin alennuksessa olevia lakkoja ja tämän, joka ei ollut alennuksessa. Halusin heti päästä kokeilemaan uusia lakkoja, mutta en osannut päättää, mitä niistä käyttäisin ensin, joten päätin valita arpomalla ja arpaonni suosi tätä lakkaa. Tässä siis Color Clubin Lumin-Icecent.


Tämä on musta tosi hieno ja erikoinen lakka. Oon miettinyt paljon, millä sanoilla tätä voisi kuvailla, ja päädyin siihen, että lakka on shimmerinen, metallinhohtoinen ja kylmänsiniharmaa. Lakkaa tosiaan hohtaa kauniisti ja erottuu sen vuoksi hyvin. Se on myös peittävä, minä taisin laittaa kynsiin kaksi kerrosta. Sopii hyvin näin talveen.


Halusin vaan päästä kokeilemaan uusia lakkaihanuuksia, joten en suunnitellut mitään koristeluja ja päätin vain läntätä Konadilla jotain leimoja päälle. Käytin m52-laatan tiikerikuviota ja tällä kertaa leimaukset onnistuivat tosi hyvin. Nyt saan olla ylpeä itsestäni. (Mulla on tavoitteena saada käytettyä kaikkia mun vähäisistä Konadin laatoista löytyviä kuvioita.)
   Myöhemmin lisäsin kynsiin vielä pari kukkatarraa tuomaan jotain yksityiskohtia. Yleensä tyypit laittaa nimettömään jotain hienoja ja erilaisia koristuksia, mutta minä laitoin keskisormeen. Onhan silläkin oma tärkeä tehtävänsä tässä maailmassa, joten voi sillekin joskus suoda jotain fiinimpää.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Tuo lakka on kyllä upea :) Sulla on muuten tosi kivan malliset kynnet!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista! Piristää nuhaista päivää. Ja joo, tää lakka on kyllä omaa luokkaansa.

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.