maanantai 13. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväkynnet

Oon unohtanut postata kuvan mun ystävänpäivälakkauksista, jotka mulla oli jo joskus viime kuun puolella. Tässä mulla on vielä pitkät kynnet.


En ollut mitenkään omaperäinen ja tein perinteiset vaaleanpunaiset kynnet. Pohjalle laitoin Color Clubin Pardon My French lakkaa sen viisi kerrosta. Lakka oli pettymys huonon peittävyytensä takia. Laitoin Color Clubin päälle vielä kerroksen läpikuultavaa vaaleanpunaista shimmerlakkaa. Leimasin kysiin pinkkejä kuvioita (jotka tarkoittavat mm. ystävyyttä ja uskollisuutta) ja kukkia. Kynsien sivun lakkasin Mavalan ruskealla ja valkoisella lakalla.
    Peukalon kynsi on vähän hassun näköinen, koska se lohkesi liikuntatunnilla sählönpeluussa ja jouduin väliaikaisesti paikkailemaan sitä. Nää kynnet ei ollu mulla kovin kauaa, koska en oikein tykännyt näistä. Vaaleanpunainen  ei oo se mun väri. Kuva on otettu sisävalossa, mutta värit on silti aika hyvin onnistunu.

Käytetyt lakat:

• Mavala, Super Base
• Mavala, Minute Quick-Finish
• Mavala, 151 Marron Glazé
• Mavala, 49 White
• Color Club, 873 Pardon My French
• Wild and Crazy, 6 Sylva
• Anytime, 16 Pinkin himo
• Konad, Top Coat

Käytetyt Konad -laatat: s4, m51, m57

2 kommenttia:

  1. wow miten pitkät kynnet! :O Kuinka sinulla pysyy noin pitkät kynnet katkeilematta?! miten kauan noiden kynsien kasvattaminen on kestänyt?:D

    VastaaPoista
  2. No, eihän ne aina meinaa pysyäkään. Tässäkin mulla oli juuri lohjennut tuo peukalon kynsi, koska koulussa alkoi liikunta, eikä kynnet tykkää oikeen tykkää siitä. Mutta mulla on luonnostaan aika kovat ja paksuhkot kynnet, joten ne ei lohkea niin herkästi.
    En ole varma kuinka kauan menee, että mun kynnet kasvaa näin pitkiksi. Selasin noita postauksia taaksepäin ja arvioisin, että ainakin neljä kuukautta niiden kasvattamiseen menee, varmaan kauemminkin. Mun kynnet kasvaa aika hitaasti. :)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.