keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Miau! :3

Mulla on pitkästä aikaa kynsissä lakkaus, jota ei oo tehty mitään kisaa varten. Helpottavaa vaihteeksi toteuttaa jotain ihan ilman mitään teemaa.


Tässä siis harmaa-pinkit leopardikynnet. Mulla ei olekaan tainnut olla aikaisemmin harmaita kynsiä.
Idea näihin kynsiin tuli mun kaverin ihanasta paidasta. Kaverini istui koulussa edessäni, eikä mulla tietenkään ollut tähdellisempää tekemistä kuin tuijottaa hänen selkäänsä ja sitten ruveta suunnittelemaan kynsiä. Ois kyllä ollu kiva saada kuva myös siitä paidasta ihan vertailun vuoksi, mutta mulla ei nyt tähän hätään semmosta löydy.


Kaverin paidan pohjakuviona oli oikeastaan maastokuvio, mutta mää tein siitä vähän oman version ja tuputtelin kynsille tummempia väriläiskiä meikkisienen avulla. Sen jälkeen tein kynsiin pinkkejä pilkkuja dotting toolin (eli siveltimen päähän teipatun nuppineulan) avulla. Tämän vaiheen jälkeen kynnet näyttivät vähän sairastuneilta, kun niissä oli punaisia pilkkuja. :D Reunustin pilkut mustalla lakalla ja tein niistä vähän sydämenmallisia niin kuin ystäväni paidassakin.


Ensin en oikein osannut päättää, että tykkäänkö näistä kynsistä vai en. Nyt oon kyllä selvästi taipunut sen tykkäämisen puolelle. Vaikka nämä onkin leopardikuvioiset niin silti kivan arkiset. Värit on kovasti mun mieleeni ja musta kynnet sopii hyvin yleensä käyttämieni vaatteiden ja värien kanssa (ööh, siis jonkin sortin verkkareiden ja hupparien kanssa..) Esim. jotkut pinkit glitterkynnet vois näyttää mulla vähän kummalta. :D


Käytetyt lakat:
• Technic, Jet Black
• Maybelline New York, 6 Vibrant Fuchsia
• Color Club, 919 Rad Nomad
• Color Club 918 Shabby Drab
• Make it, 01 Ice
• Cesars Secrets, Rapid Dry Top Coat
• Sally Hansen, Insta-Dri Top Coat

Mutta tämä tyttö lähtee nyt ulos lenkille. Ei näin ihanaa auringonlaskua voi missata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.