sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tunnustus - kerro 7 asiaa itsestäsi

 

Sain Slug and nails and kitty cat tails -blogin Tiia Mintulta tällaisen tunnustuksen (ei hajua mitä tunnustuksen nimi tarkoittaa xD), jossa pitää kertoa 7 satunnaista juttua itsestään. Kiitos siis hänelle tästä! Olin juuri nukahtamassa tylsyyteen.

Säännöt:

1. Nimeä 15  bloggaajaa. 
2. Kerro heille tunnustuksestasi. 
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi. 
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen. 
5. Lisää the Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.

7 faktaa minusta:

1. Tjaa, millähän sitä alottaisi... Olen iltavirkku ja aamuntorkku. Tästä koituu monesti ongelmia kouluaikaan kun illalla ei vaan väsytä, mutta aamulla sitäkin enemmän. Kesälömalla, kun koulu ei jaksota päivää, niin minulle käy helposti niin, että valvon aamuyöhön ja nukun puoleenpäivään. En voi sille mitään!

2. Vaivun usein omiin ajatuksiini. Saatan istua paikoillani helpostikin kymmeniä minuutteja ja tuijottaa seinää tyhjin silmin antaen mieleni vaellella vapaasti. Se on minulle keino rauhoittua ja samalla viihdyttää itseäni. Silloin mieleeni monesti hiipii kaikenlaisia tarinoita, jotka alkavat elää ja kehittyä päässäni.

3. Rakastan tarinoita, runoja ja sanoja ylipäänsä. Ihailen, todellakin ihailen, kirjailijoita. Heillä on kyky luoda henkilöitä, paikkoja ja jopa toisia maailmoja tyhjästä ja puhaltaa kaikki eloon pelkällä sanojen voimalla. He voivat naurattaa lukijaa, saada hänet itkemään, tuntemaan myötätuntoa tai ärtyneisyyttä ja paljon muuta. Pidän kirjailijoita hyvin älykkäinä ihmisinä.

4. Olen aika avarakatseinen ja suvaitsevainen. Minusta ihmiset saavat tehdä mitä haluavat, kunhan siitä ei koidu vahinkoa muille.

5. Pidän eläimistä ja luonnosta ja niiden hyvinvointi on minulle tärkeää.

6. Olen huumorintajuinen. Lauon aivan liikaa kuivia vitsejä ja sarkastisia kommentteja, joille lähinnä vain ystäväni (ja minä itse) jaksavat nauraa.

7. Olen vähän hidas. En nyt varsinaisesti tyhmä (tai no, eihän hullukaan tiedä olevansa hullu), mutta en vain pysty tekemään mitään keskittymistä ja ankaraa ajattelua vaativia juttuja kovin nopeasti. Saattaa johtua osaksi myös siitä, että olen aika perfektionisti.

Siinä oli seitsemän mieleen tulevaa seikkaa minusta. Sori, mutta en nyt kuitenkaan taida antaa tätä ihan 15:lle bloggaajalle. Huh...

Tunnustuksen saavat seitsemän henkilöä:
 

1 kommentti:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.