lauantai 14. huhtikuuta 2012

Ruusukynnet

Mulla on jäänyt yhdet kynnet kokonaan julkaisematta siltä ajalta, kun mun kone oli rikki. Osallistuin näillä kynsillä Shiny Nail Artin kynsikisaan, jonka aiheena oli naiselliset kynnet. Ilokseni pääsin finaaliin monen muun ihanan lakkauksen seuraksi. Täytyy sanoa, että tässä kilpailussa on tosi kova taso ja aivan mielettömän upeita tuotoksia. Äänestys on käynnissä vielä sunnuntai-iltapäivään asti ja äänestäjien kesken arvotaan pieni palkinto, joten eikun äänestämään omaa suosikkia. ;) Mutta nyt itse kynsiin:


Ensin kynnet näyttivät siis tältä ja olivat minusta jo näin kauniit. Laitoin pohjalle tavallisen valkoisen lakan ja siihen päälle kauniin helmenvalkoisen lakan. Nimettömään tuputtelin vähän vaaleanpunaista ja maalasin siveltimellä ja tummanvihreällä lakalla kiekuroita. Loppujen lopuksi päätin kuitenkin lisätä niihin "vähän" lisää koristuksia.


Kynsistä tuli siis tällaiset. Ihan kivat nämä kai on, mutta en oikein tunne oloani kotoisaksi näin hempeissä kynsissä. Laitoin siis kaikkiin kynsiin kiekuroita, vaaleanpunaista ja glitterdustia ja lisäsin vielä kaksi ruusukorua.


Mutta nuo kiehkurat oli oikeasti laittoiman vaikeita tehä. Mulla meni ne monta kertaa pieleen ja lopulta päätin kokeilla jotain mitä en ole ennen testannut. Olen törmännyt Youtubessa ja parissa kynsiblogissa tutoriaaleihin, joissa tehdään omia kynsitarroja ja nyt oli hyvä aika itsekin kokeilla. Sehän tapahtuu siis niin, että muoville laitetaan kirkasta lakkaa ja sen päälle maalataan koristeluita ja kun ne on kuivia, niistä tulee kuin tarroja, jotka voi sitten siirtää ja kiinnittää kirkkaalla lakalla kynnelle. Kätevää, kun ei tarvitse poistaa koko lakkausta, vaikka kuvio menisikin pieleen. Mutta joo, olihan tässä tarrasysteemissäkin omat vaikeutensa. Tarrat oli vaikea saada kynnelle niin, ettei alle jäänyt pieniä ilmakuplia. Pienemmät tarrat on kai sitten helpompia liimata.

3 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.