keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Pinkkiä, pinkkiä

Ulkona oli niin aurinkoinen ja kesäinen ilma, että mun oli pakko pistää kynsiinkin jotain ihanan pirteää ja iloista ja päädyin sitten Isadoran Power Pink -lakkaan.


Niin ihana lämpimän pinkki lakka! 1-2 kerrosta riittää peittämään. Koristukseksi lätkin päälle leimoja Konadin m57 ja m58 -laatoista ja lisäsin dotting toolilla vähän pieniä pisteitä.


Ostin tämän lakan aika kauan sitten, mutta kuulin jostain, että se tulee taas kauppoihin Isadoran uuden kevätkokoelman mukana. Tiedon varmuudesta en kuitenkaan mene takuuseen.

Sitten jotain, joka ei liity kynsiin mitenkään, mutta laitanpa siitäkin kuvan tähän loppuun.


Mun kuviksen vihon kansi. Ja ei, minä en todellakaan ole kuvia maalannut, vain leikannut ja teipannut. :'D Leikkasin kuvat vanhoista postissa tulleista taidekalentereista ja teippasin ne kiinni kontaktimuovin palasilla, joita aina jää yli koulukirjoja päälystäessä. Kerrankin jotain hyötyä siitä, ettei heitä mitään vähänkään käyttökelpoista pois. Olen nyt tosi tyytyväinen vihon ulkonäköön. Ja ajatelkaa, nuo maalaukset on maalattu ilman käsiä joko jalalla tai suulla. Niin kauniita~

Toivottavasti kaikilla oli kiva vappu ja joitte paljon simaa ja söitte munkkeja! :)

9 kommenttia:

 1. Onpa kaunis pinkki. Ja kyllä, tuo on taas kaupoissa ja mun niiiin tekisi mieli ostaa mut noita pinkkejä lojuu laatikot väärällään jo muutenkin ja ja ja... :D

  VastaaPoista
 2. Miten sulla on noin pitkät kynnet?! Ite jouduin vetää kaikki lyhyeksi, koska ne lohkeilee aina sieltä pahimmasta päästä et ei voi pitää. Mitä ihmeaineita tarvihtee kunnossapitoon ja et pysyis lujana? :)

  VastaaPoista
 3. Sissi: Kinkkinen tilanne. Mutta tää on kyllä kaikista pinkeistä kaikista ihanin ja kerranhan sitä vaan eletään! ;)

  Mella: Kyllä mullakin tuppaa kynnet lohkeilemaan, ainakin oikean käden etusormesta. >.< En mää oikeastaan käytä kynsiini mitään ihmeaineita tai muitakaan aineita vahvistamaan niitä. Mun kynnet on muuten vaan aika kovat. :)

  VastaaPoista
 4. Mun blogissa on arvonta meneillään, käy osallistumassa jos kiinnostaa! :))
  http://mimosnailart.blogspot.com/2012/05/50-lukijan-arvonta-ja-1-vuotissynttarit.html

  VastaaPoista
 5. Todellakin kiinnostaa. Kiitti. Osallistun tässä lähipäivinä, kunhan saan aikaseks.

  VastaaPoista
 6. ihana kuosi, mäkin haluun :D kauniit kynnet!

  VastaaPoista
 7. Thank you very much. :) I love the color of the nail polish.

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.