sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kesäinen puolikuumani

Osallistuin vielä viimetipassa Tiny Nail Design Blogin kesäiseen lakkauskilpailuun ja minähän voitin! Olen iloinen. Ensimmäinen kerta kun olen päässyt ykkössijalle missään lakkauskilpailussa. Näillä kynsillä meikä siis osallistui:


Oli jo kyllä aikakin kokeilla tuota puolikuumanikyyria. Tykästyin siihen, joten ehkä sitä nähdään vielä tulevaisuudessakin. ;) Mintunvihreä lakka on se, jonka veljeni toi Tanskasta. Ihanan pirtsakka, mutta ei oikeastaan mikään minun lempivärini. Jotenkin vieroksun mintunvihreää.
Musta sopi mielestäni tosi hyvin kaveriksi tälle lakalle. Kukat on Konadin laatasta m66. Ei taaskaan mennyt ihan täydellisesti nuo konadoinnit. En tiedä mikä siinä on, mutta jostain syystä tämän kukkakuvion kohdalla mulla oli ihan laittomasti vaikeuksia. Vaikka kuinka monta kertaa kokeilin, en millään saanut täydellisen kokonaisia kuvioita. *huokaus* No mutta, nyt ei masistella, kun kerta voitto tuli silti kotiin. ;)

5 kommenttia:

 1. Moi! Päätin tulla kommentoimaan tänne että julkaisin vahingossa tuon postauksen vaikka se piti ajoittaa, onneksi ei mennyt kauaa tajuta virhe ja poistin sen 8) joten vielä kerkeää!

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi kivat kynnet, kyllä noilla voiton ansaitsee! Itsekin just vasta kokeilin ekaa kertaa puolikuumania. :)

  VastaaPoista
 3. Mirva: Juu, huomasin, että olit korjannut ja kerkesin osallistua. :)

  Niniane: Kiitti. :)

  VastaaPoista
 4. No onpas kesäisen pirteä puolikuumani tosiaankin :) Nätti :)

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.