perjantai 11. toukokuuta 2012

Vihreällä mennään

Tässä ihan ensimmäiseksi, ennen kuin taas unohdan, haluan kiittää kaikkia lukijoita, kun teitä on jo yli viisikymmentä! Ja vielä suurempi kiitos niille, jotka välillä myös kommentoivat ja antavat palautetta. Kiitti, tyypit!

Ja sitten niihin kynsiin: Halusin lakata jotain kevyttä ja raikasta, joten päädyin vaaleanvihreään ranskikseen, joka mun on pitänyt toteuttaa jo jonkin aikaa.


Lakkasin vinoranskiksen kynnen sivusta kynnen vastakkaiseen kulmaan ja tein hileellä saman toiselle puolelle. Niin helppo ja niin raikas. :) Tuo mun valkoisen lakan loppu oli kyllä jämähtänyt jo aika liisteriksi, kun auon korkkia aika paljon, kun käytän valkoista melkein joka lakkauksessa. (Tietäiskö kukaan, mistä voisi ostaa sellaista lakanohentajaa?)

Onnistuin jollain kumman ihmeellä katkaisemaan peukalonkynteni, kun rupesin avaamaan DS:ää ja sormi jotenkin lipsahti. Jouduin sitten leikkaamaan ja viilaamaan kaikki kynteni ihan nysiksi. Toisaalta harmi, kun en kerennyt pitää näitä kynsiä kuin pari kolme päivää, mutta toisaalta nyt saan lakata jotain uutta kivaa (itse asiassa lakkasin jo, mutta niistä lisää myöhemmin).

Mun veli oli Tanskassa luokkaretkellä ja käskin sen tuua mulle kynsilakkoja tuliaisiksi. Kirjotin sille pitkän listan, minkälaisia saa ja minkälaisia ei saa tuua.


Se toi mulle sitten kaksi H&M:än lakkaa. Oon ihan tyytyväinen näihin väreihin, koska sanoin velipojalle, että tarvin mintunvihreän lakan ja pyysin tuomaan myös sinistä lakkaa, eikä mulla ennestään sattunut tuota sävyä olemaan.


Sitten se toi mulle myös tämmösen ihan nätin rannekorun. Tämä sopii hyvin yhden mun sinisen sudenkorentokaulakorun kanssa, jonka äiti osti mulle viime kesänä Ruotsista. Se huono puoli rannekorussa kyllä on, että nuo koristeet valahtaa aina ranteen alle, koska niitä ei ole sidottu mitenkään kiinni, eikä ne sieltä sitten näy mihinkään.

12 kommenttia:

 1. Lakanohentajaa saa mielestäni ihan perus marketeista. Ainakin Mavalalla pitäisi olla :) Tietysti netistä saa halvemmalla, mutta olen ymmärtänyt, ettet tykkää tilata netistä?

  VastaaPoista
 2. Aijjaa. Kyllä minä suosin netistä tilaamista, koska tavaraa saa halvemmalla. Vaikka en minä siitä kyllä erityisemmin tykkää, kun siinä on aina omat kommervenkkinsä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kynnet! Niin raikkaat, ah :3

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikkaat kynnet. Toi vaaleen vihree/valkoinen väriyhdistelmä onniin ihana.

  VastaaPoista
 5. Joo, tulee mulle kevät mieleen. Kiitos.

  VastaaPoista
 6. Ihana lakkaus :) Mikä on tuo koko kynnellä pohjalla oleva (nude?)lakka?

  VastaaPoista
 7. Lakka on Rimmelin 436 White Bright. Se on sellainen maidonvalkea lakka. Tästä postauksesta löytyy myös kuva lakasta: http://kissankynnet.blogspot.com/2012/04/kevaiset-kynnet.html

  VastaaPoista
 8. Todella kauniit kynnet, ihanan raikkaat ja hempeät! :)

  Sigi
  zigiztyle.blogspot.com

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.