maanantai 22. lokakuuta 2012

Aiheena rakkaus

Tein kynnet Lepikossa kuhisee -blogin kynsikilpailuun, jossa kynnet piti toteuttaa runon pohjalta. (Tästä näet kaikki osallistuneet lakkaukset ja voit myös äänestää suosikkiasi.) Jokaisessa kolmessa annetussa runossa oli aiheena rakkaus. Ensin tuli vähän sellanen fiilis, että en kai minä mitään lässyn lässyn kynsiä osaa tehdä. Noh, teinpähän kuitenkin ja vaikka ovat pinkit, prinsessamaiset ja näissä on paljon härpäkkeitä, niin tämä tyttö tykkää näistä.


Ensin lakkasin kynsille kerroksen Isadoran Sublime Lilya, joka on mitäänsanomaton nudelakka, ja tein Color Clubin Blushing Rosella puolikuumanikyyrin. Ja täytyy sanoa, että vaikka väri on oikein nätti, lakan laatu on huono. Lakka on aika lirua, eikä levity tasaisesti. Jouduin laittamaan lakkaa peräti neljä kerrosta, että väristä tuli tasainen. Vaaleanpunaisen päälle tein tollasia paksuja raitoja Color Clubin I Can't Believe It's Tofu -minilakalla, joka on väriltään jotain punaisen ja pinkin väliltä ja siihen pistin vielä hopeahilelakkaa päälle.
Kaikkein kivoin osa oli tietysti koristelu. En edes uskalla laskea paljonko mikrohelmiä ja strasseja näihin meni. En ole aikaisemmin tainnut käyttää mihinkään mun lakkaukseen näin paljoa sälää. Ja muutaman mikrohelmen onnistuin vielä tiputtamaan lattialle, ja vaikka minä ja iskä niitä sieltä taskulamppujen kanssa könyttiin, niin ei löytynyt. (On se kiva, kun ollaan molemmat niin pihejä säästeliäitä, että ryömitään vaikka pöydän alla lamppujen kanssa, että yksi mikrohelmi löytyisi.)
Mutta siis, tykkään kovasti näistä kynsistä. Vähän vaihtelua siihen minkälaisia kynsiä yleensä tykkään tehdä (en kovin usein käytä pinkkiä, hileitä tai paljon strasseja). Päällyslakka oli vähän hankala laittaa, kun se meinasi vain kasautua noiden helmirivien väliin ja valua kynsinauhoille ja kynnen sivuun. Nimettömän strassit ovat pysyneet tiukasti kiinni jo useamman päivän, mutta muutama mikrohelmi on kynsien reunoilta jo pudonnut.
Mitäs tykkäätte, onko hyvät vain menikö jo överiksi?

2 kommenttia:

 1. aika ^juhlavat^, mutta khyl tykkään:)

  http://losccousens.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa. No ei kai se juhlavuus mitenkään haittaa? :D Kiitos.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.