tiistai 2. lokakuuta 2012

Toiset kynnet äitille

Tässä on vielä yksi julkaisematta jäänyt lakkaus, jonka tein äitille. Olin vähän yllättynyt, kun äiti halusi siniset kynnet, koska tähän mennessä on aina pitänyt olla punaista. Mikäs siinä, vaihtelu kuulemma virkistää.


Lakkasin kynnet Color Clubin magneettilakalla, jota en vielä kunnolla ole päässyt kokeilemaan. Näissä kynsissä käytin sitä kahteen kynteen. Ja kuten silloin totesin, ei ole ainakaan tämä Color Clubin magneettilakka yhtä hyvä kuin Laylan. Yksi kerros riitti peittämään, mutta kuvio meinasi jäädä aina liian hailakaksi, vaikka toimin nopeasti ja pidin magneettia niin lähellä kynttä kuin pystyi.
Päätimme leimata kynsiin kuvioita, koska niiden kanssa ei ole irtoamisvaaraa, toisin kuin tarrojen ja strassien. Äiti olisi halunnut kynsiin perhosen laatasta m66, mutta en millään saanut kuviosta kokonaista. Sillä kuviolla on jotain mua vastaan. Perhosten sijaan leimasimme sitten tähtiä laatoista m82 ja m85, ja ne onnistuivat ihan hyvin. Olisin halunnut lisätä kynsiin vielä muutaman hopeisen hilehippusen, mutta äiti ei jaksanut istua pöydän ääressä niin pitkään, että olisin saanut ne laitettua. Äiti kuitenkin tykkäsi kynsistään, oli hileitä eli ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.