tiistai 30. lokakuuta 2012

Ei sen pöllömpää

Mun versio pöllömanikyyrista. Halusin osallistua Nails And Lifen syksyaiheiseen kynsikilpailuun, enkä sitten keksinyt muuta kuin pöllöjä.


Aika hauskat näistä musta tuli. Nimettömän kanssa mulle sattui pieni ajatuskatkos ja pistin pohjaväriksi väärän värin. En jaksanut kuitenkaan ruveta enää tekemään alusta, joten annoin olla. Höyhenen "lainasin" iskän perholaatikosta. Se oli vähän hankala kiinnittää, kun siitä meinasi jäädä noita karvoja sojottamaan. Kyllä se kuitenkin parilla lakkakerroksella suostui asettumaan. Huomasin myös, että mitä ohuempaa ja hennompaa höyhentä käyttää, niin sitä helpompi se on saada taipumaan nätisti tuohon kynnen pinnalle. Jätin höyhenen kärjen sojottamaan tuolleen kivasti kynnen yli ja ihan kunnossa se selvisi yön ja suihkun yli.
Tuo keskimmäinen pöllö näyttää ihan sekopäältä (ois pitänyt tehdä sille vielä sellaset stylet puskakulmakarvat) ja pikkurillin pöllö katsoo kieroon. :D Etusormen harmaa pöllö on sitten varmaan se viisain.

18 kommenttia:

 1. Erilaiset pöllöt mitä oon nähny ennen. tosi hienot! ja toi sulka toimii noitten kanssa tosi hyvin. voitat varmasti ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yritinkin tehä vähän sellasta omaa versiota. No jaa, voitosta en tiedä, mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta. :D

   Poista
 2. Tosi hienot! Kivasti puolikuuksi laitoit pöllöt, ja tuo höyhenkynsi on ihana lisä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Mustakin tuo höyhen oli kiva, vaikka jossain välissä musta jo tuntu, etten koskaan saa sitä tuohon kynteen kunnolla kiinni.

   Poista
 3. Hienot on pöllöt ja höyhen toimii hyvin niiden kanssa! Pakko kysyä, mitä sun iskä tykkäs, kun meni perholaatikosta höyhentä kynsiä varten ottamaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mitä iskä ei tiedä, ei voi mua satuttaa. :DD Valkkasin sellasen höyhenen, joita oli monta, joten tuskin iskä osaa yhtä kadonnutta kaivata.

   Poista
 4. Ihanat! Vähänkö hauskaa, mun pöllökynsipostauksen nimi on "Ei pöllömpää" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Heh, ensimmäinen juttu, joka juolahti mieleen. :D

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.