lauantai 24. marraskuuta 2012

Dragon, dragon ball...

Hei kaikki! Pitkästä aikaa taas kynsiä. Nämä kynnet tein jo pari viikkoa sitten, mutta vasta tänään sain siirrettyä kuvat puhelimen muistista koneelle. Näistä kuvista ei tällä kertaa tullut mitään kovin onnistuneita.


Tein siis Dragonball-kynnet. Dragonball Z oli ensimmäinen manga, jota luin, ja ensimmäinen seuraamani anime, jonka tiesin olevan animea. Kyllähän sitä animea tuli katsottua tv:stä jo pienenä, esim. Muumeja ja Sherlock Koiraa, mutta en silloin tiennyt, että ne ovat japanilaisia.


Kynnet esittää siis lohikäärmekuulia ja sitä lohikäärmettä, jonka voi niistä kutsua. Mun mielestä idea oli ihan hyvä, mutta toteutus olisi voinut olla parempi. Laitoin kynsiin pohjalle Color Clubin Sparkle And Soarin, joka tarvitsee ainakin sen neljä kerrosta peittääkseen kunnolla. Kannattaa siis laittaa alle joku peittävämpi lakka. Muuten Sparkle And Soar on kyllä aivan ihanan kimaltava ja kynsillä tosi näyttävä. Vaikka loppujen lopuksi tämä väri oli vähän turhan räikeä mun makuun.
Kaikki, jotka ovat DB:tä joskus katsoneet, tietävät että lohikäärmekuulien sisällä on 1-7 punaista tähteä. Minä laitoin kynsille punaisia tähtipaljetteja, mutta harmi vain, että kynsillä nämä mun tähdet ei oikein erotu tuolta taustasta.
Laitoin osaan kynsistä vielä lohikäärmesiirtokuvan. Shenlong (se lohikäärme) on ainakin Dragonball Z:ssa vihreä, mutta mulla ei ollut vihreitä lohikäärmesiirtokuvia, joten laitoin punaisia, koska muistaakseni olen nähnyt myös punaisen version Shenlongista. Ja täytyy sanoa, että nämä Mimaxilta ostamani koko kynnen lohikäärmesiirtokuvat ovat suuri pettymys. Ne ovat niin läpikuultavia, että kuva ei erottunut mustalta taustalta yhtään ja värilliseltäkin taustaltakin huonosti. Valkoinen tausta olisi varmaan se paras.
Nämä kynnet oli musta ihan kivat. Ei nyt mitenkään erityisen hienot, mutta oli ne mulla yli viikon. Alkoi tuo kirkkaan oranssi kyllä viimeisinä päivinä häiritä sen verran, että päätin, etten osta enää yhtään oranssia lakkaa.

4 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.