maanantai 26. marraskuuta 2012

Ekat violetit kynnet blogin historiassa

Selasin vanhat kynsikuvat läpi ja on se vaan todettava, että nämä on ensimmäiset kunnolla violetit kynnet koko blogin historiassa. (Okei, on täällä ennestään yhdet swatchit violetista lakasta, mutta sitä ei lasketa.) Mitä voimme päätellä tästä? Violetti ei kuulu mun lempiväreihin, mutta en minä sitä inhoakaan. Itse asiassa tykkäsin näistä kynsistä kovasti, vaikka ovatkin loppujen lopuksi todella yksinkertaiset. Osallistuin näillä myös Slugs and nails and kitty cat tailsin lakkauskilpailuun, jossa oli aiheena "lempikoristelutyylisi". Pääsin finaaliin, mutta palkinnoille näillä ei tällä(kään :D) kertaa yletetty.


Ensin en oikein meinannut keksiä minkälaiset kynnet teen. Mietin tarrojen, leimojen ja siirtokuvien välillä, mutta päätin lopulta valita tarrat, koska siirtokuvat on mulle vielä sen verran uusi tuttavuus ja leimaamisessa en ole kovin hyvä.
Käytin näihin kynsiin kolmea eri Color Clubin violettia. Vaalea harmahtavan violetti on nimeltään Secret Rendezvous, tummanvioletti Lavendarling ja hilelakka Tru Passion. Secret Rendezvous tarvitsi sen kolme kerrosta peittääkseen, Lavendarlingiin riitti kaksi. Nimettömään laitoin alle pari kerrosta Secret Rendezvousia, koska ajattelin, että hilelakka tietenkin tarvitsee jonkun toisen lakan alle. Yllätyin positiivisesti siitä kuinka peittävä Tru Passion on. Tässä on vain kaksi paksuhkoa kerrosta kyseistä lakkaa. Tru Passion myös kuivui tosi nopeasti. Pelkäsin jo, että tämä on varmasti tuskallista poistaa, mutta foliotekniikalla kaikki lakat lähti yhdellä pyyhkäisyllä. Tästä tuli nyt mun lempihilelakka, ja mua harmittaa, etten tilannut Vintage Vixen kokoelmasta enemmän kuin kaksi lakkaa
Koristeiksi lätkin vain erilaisia tarroja. Nuo mustat verkkotarrat oli kyllä jonkinlainen pettymys, koska ne oli aika jäykkiä ja liima oli niin tarttuvaa, että kun tarran oli kerran laittanut kynnelle, sen asentoa ei enää parannut ruveta korjailemaan, koska tarra olisi uhannut katketa. Lisäksi nämä mustat tarrat kpristyivät aika äkkiä reunoista. En sitten pitänyt näitä kuin muutaman päivän, koska ärsytti ne törröttävät ja takertuvat reunat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.