perjantai 2. marraskuuta 2012

Värikkäät syyskynnet

Osallistuin Sannataran kynsikisaan, jossa oli teemoina Pink Heaven ja Autumn Colors. Pink Heaven -kynnet ei yhtään kuulosta siltä mun jutulta, joten päätin tehdä värikkäät syksykynnet. :)


Itse tykkään näistä kynsistä kovasti, vaikka ei näillä sentään kymmenen parhaan joukkoon päästy. En ole aikaisemmin tehnyt tällaisia abstraktikuvioisia kynsiä, enkä muutenkaan usein tee näin räiskyvän värikkäitä kynsiä. Miksköhän? Nämä kaikki värit on musta niin ihania.
Vihreä on Flormarin uudesta duochromekokoelmasta. Kuvassa duochrome ei tule hirveästi esille, mutta tietystä kulmasta katsottuna lakassa näkyy häivähdys sinertävää. Tämä lakka on varmaan mun lemppari koko kokoelmasta. Ihana. Punainen on China Glazen Thunderbird, joka on sekin yksi mun suosikkilakoista. Käytin tätä lakkaa Näissä kynsissä, jos joku haluaa nähdä sen koko kynnellä. Keltainen on Models Ownin Sun Kissed ja oranssi Zest A Peal. Pohjalakkana käytin Isadoran Sublime Lilya, joka on väriltään hyvin huomaamaton, mutta läheltä katsottuna saa kynnet näyttämään kivan utuisilta, ja lakan seassa voi nähdä vähän pientä shimmeriä. Ei tule kuvassa esiin.
Nämä kynnet oli aika aikaa vievät, koska mun piti aina odottaa, että edellinen väri kuivuu ennen kuin rupean laittamaan seuraavaa. Osan väreistä levitin ihan normaalisti lakan omalla siveltimellä ja osan tuputtelin meikkisienellä, että värin rajasta tulisi pehmeämpi. Maalasin rajat mustalla akryylivärillä ja koristelin erivärisillä strasseilla.

4 kommenttia:

 1. Nämä on todella kauniit, kyllä näillä minun mielestäni olisi finaalipaikka voinut irrota! TOsi tosi ihanat siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva, että edes joku minun itseni lisäksi tykkää. :D

   Poista
 2. Nämä on ihanat :) Voisin joku kerta yrittää matkia, rakastan eri ranskisvariaatioita ;)

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.