torstai 21. helmikuuta 2013

Color Club - I Can't Believe It's Tofu

Tuli semmonen tunne, että pitäisi saada jotain punaista kynsille, ja hyllystä valikoitui Color Clubin minilakka I Can't Believe It's Tofu. Olen mennyt kohta viikon yksivärisillä, koristelemattomilla kynsillä, mutta ei näin kaunista lakkaa minusta tarvitse koristeilla peittää.


Vasta nyt kokeiltuani lakkaa koko kynnelle huomasin sen ihanuuden. Väri on jotain punaisen ja pinkin väliltä, semmonen kirsikkainen. Koostumukseltaan lakka on jelly. Itse laitoin lakkaa kolme kerrosta, ja tietynlaisessa valossa kärjet kuultavat vielä aavistuksen tuolta läpi. Kolmannella kerroksella lakka näytti minusta samanlaiselta kuin toisellakin, joten kaksi paksumpaa kerrostakin olisi riittänyt.


Tässä lakassa on ihanasti syvyyttä. Yllä olevassa kuvassa väri näyttää kirkkaammalta kuin se oikeasti on. Lakka on minusta kivan iloinen, mutta kuitenkin semmoinen hillitty. Haluan lisää tämmösiä lakkoja. <3 Ainut huono puoli on lakkapurkin koko. Pullossa on 7ml tavaraa, mikä on näin kauniille lakalle aivan liian vähän.

4 kommenttia:

  1. Pakko kyllä sanoa että ihana blogi sulla!♥

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä ihan mieletön!! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.