lauantai 9. helmikuuta 2013

One strokea, osa 2

Näin Lucy's Stash -blogissa aivan ihanat one stroke -kynnet ja mullekin tuli hinku kokeilla taas one strokea. Tietenkään näitä mun kukkia ei voi edes verrata Lucyn taiteiluihin.
Tällä kertaa maalaaminen sujui jo paremmin kuin ensimmäisellä kerralla. Edistystä on siis nähtävissä!


Pohjalakkana on Color Clubin Hydrangea Kiss, joka on kiva siniharmaa lakka. Jotenkin olin pitänyt tätä sinisempänä kuin se loppujen lopuksi olikaan. Kukkien maalailu meni yllättävän hyvin, mutta loppua kohden tuli varmaan jo vähän väsy, kun jälki alkoi huonontua (kröhöm, keskisormi, jonka maalasin viimeisenä).


Kukkien jälkeen kynnet oli vielä vähän tyhjän näköiset, joten laitoin Hydrangea Kissin päälle vielä Color Clubin Snow-Flakesia. Se kimaltaa tuolta kivasti.


Nämä kynnet oli musta ihan kivat, mutta ei mitenkään erityiset. Jostain syystä Hydrangea Kiss kului kärjistä nopeammin, kuin mulla lakat yleensä kuluu. Mutta voinpahan hyvällä omalla tunnolla ruveta tekemään taas uusia kynsiä. :))

2 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.