torstai 2. toukokuuta 2013

Ekat neonit ja muuta mukavaa

En yleensä esittele uusia kynsijuttujani blogissa (ihan vain omaa saamattomuuttani), mutta ajattelin, että viimeisimmät ostokseni voisin esitellä, ihan vaikka vain illan piristykseksi. Tilasin jo jonkin aikaa sitten ensimmäiset neonlakkani Cesarsshopin alesta ja mukaan lähti "vähän" muitakin alelakkoja. Kamera friikkasi, kun yritin ottaa neoneista kuvaa, joten värit voi olla vähän vääristyneitä.

Koko paketti

Aloitetaanpas ensin kuitenkin niistä ei-neoneista.

Color Club magneettilakat: Shock In The Dark ja Steel of The Night

Mun oli ihan (muka) pakko tilata alesta magneettilakkoja, koska tykkään magneettilakoista paljon ja mulla oli niitä ennestään vaan kaksi. Valinnan vaikeus oli suuri ja mietin oikeasti kauan, että mitkä lakat valitsen mukaan. Toiseksi lakaksi valitsin Shock In The Darkin, koska ajattelin, että siitä tulisi kiva avaruuslakka. Se oli täysi heräteostos, ja kun en löytänyt kuin yhdet swatchit kyseisestä lakasta, niin siinä ostettiin sitten sikaa säkissä. En ole lakkaa vielä kokeillut, mutta toivotaan, että osoittautuu hyväksi. Korkin magneettiosa oli kyllä tyhmä, onnistuin saamaan sen heti sijoiltaan. Steel of The Night taas oli ihan harkittu ostos, kun oon nähnyt siitä niin kivoja swatcheja. Anteeksi vaan noista hiuksista kuvassa.

Color Club minilakat: Who Are You Wearing?, I Believe In Amour ja She's Sooo Glam

Sitten hempeämmän väriset minit. Muhun on oikeasti iskenyt joku pinkinhimo. Ennen en juuri vaaleanpunaisesta välittänyt, mutta nyt oon jostain syystä ruvennut kuolaamaan pinkkejä lakkoja. Näistä She's Sooo Glamia käytinkin jo edellisen postauksen kynsien leimoihin.

Ja sitten vihdoinkin niihin neoneihin. Musta on oikeastaan aina tuntunut, että neonlakat on aivan liian räväköitä mulle. Oon kuitenkin nähnyt blogeissa tosi kivoja lakkauksia, joissa on tehty neonliukuvärjäyksiä tai laitettu musta cracklelakka siihen päälle. Ja se oli oikeastaan se syy, miksi munkin piti neoneita saada. Nyt tarttis enää sen mustan cracklen.

Color Club minilakat: Youthquake, Jackie Oh! Warhol, Poptastic ja Koo-Koo Cachoo.

En välttämättä osannut luetella lakkoja samassa järjestyksessä kuin kuvassa, koska kuva vääristää vähän värejä ja lakat ovat yllättävän lähellä toistensa sävyjä. Oikeasti lakat ovat tummempia. Youthquake on pullossa selvästi punertavin pinkki ja Poptastic taas eniten sellainen barbiepinkki. Tikuilla Youthquake, Jackie Oh! ja Warhol ovat kuitenki niin lähellä toisiaan, että saattaisin helposti sekoittaa ne keskenään, jos en olisi laittanut niihin nimilappuja. Lakat kuivuvat mattapintaisiksi. Suosikki näistä on ehkä Koo-Koo Cachoo.

Color Club: Jackie Oh! ja Youthquake

Ja Jackie ja Youth vielä uudestaan isommissa eli normikokoisissa pulloissa. Nämä kaksi isompaa lakkaa olin alunperin tilannut, mutta pakettiin oli vahingossa laitettu yllä olevat miniversiot. Soitin Cesarsille (kyllä jännitti kauheasti!) ja siellä luvattiin lähettää isommat lakat heti matkaan. Lakat olivat seuraavana päivänä postilaatikossa. Minilakat sain pitää, joten mulla on nyt kaksi kappaletta Jackieta ja Youthia. Ensin kyllä ihmettelin höpsönä puhelimessa, että "ai saanko mää oikeesti pitää nää minitkin", vaikka aika kummallistahan se olisi ollut, jos olisivat pyytäneet lähettämään takaisin. :D Hyvä mieli mulle jäi loppujen lopuksi tästä tilauksesta.

Onko teillä jotain näistä lakoista? Tykkäisittekö lukea enemmän ostospostauksia?

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään kyllä kovasti ostopostaukdista; aina kiinnostaa mitä ja miksi on osteltu ja tietty kuvat kruunaa kaiken. :D

  Mulla ei oo yhtäkään näistä sun nyt ostamista lakoista, mutta hyviltä näyttää. Itse ottaisin mieluiten näistä nuo pinkit sävyt, joihin mäkin huomasin jossain vsiheessa ihastuneeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän mun pitää ruveta tekemään lisää ostopotauksia.
   Ehkä se on tää kevät/kesän lähestyminen, kun rupeaa pinkki kiinnostamaan.

   Poista
 2. Lisää ostospostauksia! Plus voikko laittaa blogiis mobiiliversion päälle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulevaisuudessa teen varmasti lisää ostopostauksia, kun lukijat tuntuvat niistä tykkäävän.
   Hmm, pitääpä katsoa, osaisinko tehdä jotain sille mobiiliversiolle.

   Poista
 3. Noi Color Clubit näyttää niin herkuilta! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.