tiistai 23. heinäkuuta 2013

Rokkikynnet(kö?)

No niin, nyt laitetaan tämä lyhyt blogihiljaisuus poikki ja postataan uudet kynnet esiteltäväksi.
Tein reilu viikko takaperin kynnet Rakkaus kynsiin -blogin rokkihenkiseen lakkauskilpailuun ja pääsin kuin pääsinkin finaaliin. Aihe oli mun mielestä todella vaikea, kun en yhtään tiedä minkälaiset rokkikynnet on. Ajattelin, että kai niissä pitäisi olla mustaa ja jotain niittejä, mutta sitten löikin ihan tyhjää. Päädyin lopulta maalaamaan kynsiin pääkalloja ja ruusuja (eikös ne ole ihan rokkihenkisiä? joohan?). Haluan aina yhdistää ruusut ja pääkallot. Kamala klisee ja melodramaattista, mutta niin sen nyt vaan kuuluu olla.


Musta lakka on A englandin Bridal Veil matattuna. Alunperin laitoin mattalakan vaan siksi, että siihen päälle olisi helpompi maalata, mutta se näyttikin mun mielestä niin kivalta, että päätin jättää kynnet kiillottomiksi. Bridal Veilin holoefekti tosin katosi melkein kokonaan kahden mattalakkakerroksen jälkeen. Ja Bridal Veilhän oli sitä tuttua A englandin laatua eli peitti 1-2 kerroksella (laitoin itse 2) ja levittyi hyvin. Vähän meinasi poistettaessa tarttua kynsinauhoihin, mutta ei mitenkään häiritsevästi, saa kyllä kaiken pois.
Ruusut ja pääkallot maalasin akryyliväreillä. Ensin tein kaikki kuviot valkoisella ja sitten väritin ne sisältä. Paljon helpompaa kuin että piirtäisi ääriviivat jälkikäteen.
Nimettömiin laitoin Golden Rosen Jolly Jewelsin numeroa 116. Todella kaunis lakka, mutta ikävä kyllä se värjää kynnet punaisiksi aluslakankin kanssa.
Tykkäsin paljon näistä kynsistä ja tulihan niitä tuijoteltua, vaikka en tiedä, onko ne nyt loppujen lopuksi rokkikynnet vai jotain muuta. Mun veli ainakin sanoi, että vaan niittinimetön näyttää rokkihenkiseltä. Mitäs mieltä te ootte?

Semmoinen juttu vielä, että sivupalkissa ollut kysely tekstikentän leveydestä on myös päättynyt jo useampi päivä sitten. Osallistuneista 71% oli sitä mieltä, että tekstikenttä on hyvä sellaisena kuin se on ja 28% että se on liian kapea. Tuloksien nojalla päädyin leventämään tekstikenttää aavistuksen. Myös kuvat ovat nyt vähän isompia. Toivottavasti ulkoasu nyt miellyttää mahdollisimman monen silmää. Kiitos kaikille vastanneille! *kumarrus*

20 kommenttia:

 1. On kyllä todella rock-tyyliset. Wau :)

  VastaaPoista
 2. Todella upeat kynnet. :) Ja kyllä nämä mielestäni ovat kovastikin rock-henkiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sepä hyvä, ehkä huolehdinkin ihan turhaan. :)

   Poista
 3. Onpas kivat! :) Pakko vielä kehua että ihanan muotoiset ja pituiset kynnet!

  VastaaPoista
 4. Tulee jotenki ed hardy näistä mielee :D ja mullekkin rockista tulee aina mielee ruusut ja pääkallot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää itse asiassa selasin joitain ed hardyn kuvia läpi, kun hain näihin mallia ja inspistä googlesta. Se siis ilmeisesti näkyy lopputuloksessa. :D

   Poista
 5. Tosi kauniit ja rakit kynnet! Itsekin pääsin finaaliin ja ihmettelenpähän vain että millä ilveellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tunnistinkin sun kynnet sieltä ja ihan selvästi ne ansaitsi paikan finaalissa.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Itsekin tykkäsin näistä kynsistä, vaikka en muuten ees oo mitenkään rokkityylinen.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.