perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kun ei muuta kerkeä

Mun piti saada kynsille äkkiä jotain kivaa, ja mikäs onkaan nopeampaa kuin hile ja tarrat.


Halusin korkata Opin You Glitter Be Good To Me:n, joka on yksi ihanimmista hilelakoista, jonka omistan. Pohjalle valikoitui Color Clubin She's Sooo Glam minilakka, joka on tuommoinen aavistuksen violettiin sävähtävä likaisen vaaleanpunainen creme. Tykkään väristä, mutta lakka on hankala levittää. Mulla on ollut vaikeuksia kaikkien kokeilemieni Color Clubin vaaleanpunaisten kanssa. Tämä yksilö levittyi todella epätasaisesti ja oli vielä vähän lirua. Hankalan puoleinen siis, mutta ei kuitenkaan mahdoton. Laitoin kynsille kolme kerrosta lakkaa.


Kynsien juureen laitoin You Glitter Be Good To Me:tä, jota tulikin aika paljon. Lakka osoittautui peittävämmäksi, kuin olin swatchien perusteella olettanut. Lakassa on siis paljon pientä, hyvin hempeän vaaleanpunaista hilettä ja isompia fuksian värisiä hexhileitä. Ja on se vaan niin nätti ja helppo levittääkin. Nimettömiin pistin viimeisenä vielä jotkin ensimmäisenä käteen sattuneet perhostarrat.
Kynnet oli tosi yksinkertaiset, mutta tulihan niitä tuijoteltua.

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On tää kyllä nätti ja silleen vähän erikoisemman sävyinen vaaleanpunainen.

   Poista
 2. Nopeaa, kivaa ja kaunista! On tosi nätit kyllä :)

  VastaaPoista
 3. Nättiä on ja onpas sulla pitkät kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ne on taas päässyt kasvamaan jonkin verran. Ja saavat tuostakin vielä kasvaa. :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Onhan nää tosi blingit ja tyttömäiset.

   Poista
 5. Ihanat kynnet! Tuo Glitter Be Good on kyllä aikas herkun näköinen! Itsellenikin se kotiutui tässä kesällä ja oon pitkään sitä himoinnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) On se kyllä ihana rinsessalakka.

   Poista
 6. Ei voi muuta kun kateellisena kattoa miten ihanan muotoiset sun luonnonkynnet on! Kasvaa niin nätisti pitkänä, jotenkin niin ihanat tuolta kynsipediltä asti! Itselläni on todella leveä ja lyhyt kynsipeti ja kynteni ovat tasaisen lättänät, ei yhtään tollaiset kauniit kaarevat. Mutta kun kynsiini tulee yhtään pituutta niin kynsien reunat lähtee taipumaan ikävästi alas ja ne on tosi rumat kippuraisina :( Oon miettinyt että onko jotain vitamiinin puutosta, mutta vaikka popsin mitä niin aina ne vaan kasvaa rumasti.
  Eli kaiketi mä sitten kateellisena ihastelen toisten kauniita luonnonkynsiä ja väännän itselleni geelikynsiä saadakseni pitkät kynnet :) Voi kun vaan osaisi tehdä geeleilä tuollaisen muodon vielä kynsiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, pitkä kommentti. <3
   Kiitos paljon kehuista. Vois kai sanoa, että on edes jonkun asian suhteen osunut hyvät geenit? :D Vaikka mulla on kyllä samaa ongelmaa varsinkin joidenkin kynsien kanssa, että kun pituutta tulee niin kynsi lähtee kaartumaan alaspäin. Varsinkin tämä mun vasemman käden etusormen kynsi, mur. Itse viilailen etusormen kynnestä (ja jos on tarvetta niin joistain muistakin) niitä alaspäin kaartuvia kulmia vähän suoremmaksi sieltä alta. Heh, ja kyllähän näistä mun kynsistä ainakin omaan silmään sattuu vaikka mitä pikkuvikaa, kun vaan osaa katsoa. :D
   Säähän teet niin kauniin mallisia geelikynsiä! Itellekin haluaisin terävät kynnet vaihteeksi, mutta kun en osaa geelejä tehdä. Vaikka aikeissa ois kyllä ruveta opetteleen tässä joskus kohta määrittelemättömän ajan päästä. :D

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.