lauantai 6. heinäkuuta 2013

Poissa mukavuusalueelta

Oon nyt ollut pitkän aikaa kynsissä, jotka on silleen ihan kivat, mutta ei yhtään mun näköiset. Tein Nemo-kynnet, joihin sain idean My Dream Nailsin kynsikilpailun teemasta. Tein nämä kuitenkin vasta kilpailun loppumisen jälkeen, koska pää löi aikaisemmin ihan tyhjää. Ei kyllä jäänyt harmittamaan, etten osallistunut, koska finaalissa oli niin kauniita ja kekseliäitä kynsiä, ettei meikäläisen kynnet olisi kuulunut samaan sarjaan.
Kuvasin nämä kynnet muuten vasta joitakin päiviä tekemisen jälkeen, joten taas näkyy kivasti tota kasvurajaa. Hups... :D


Tein kynsiin liukuvärjäyksen Anytimen Taikamerellä, Sally Hansenin Calypso Bluella ja Flormarin U25:llä. Taikameri on nimensä mukaan tuommoinen merellinen turkoosiin sävähtävä vaaleansininen, jossa on seassa aavistus shimmeriä. Se on yksi vanhimmista ja käytetyimmistä lakoistani ja toimii vieläkin ihan hyvin. Liukuvärin jälkeen laitoin kynsille mattapäällyslakan, että maali tarttuisi paremmin.


Koristelin kaikki kynnet etusormea lukuun ottamatta akryyliväreillä. Pikkusormessa on meduusoja. Hitsi kun en tajunnut maalata Lölliäkin mukaan. Älkää katsoko noita meduusoita liian tarkasti, koska mulle sattui pari pientä kömmähdystä niiden kanssa. (Nyt kaikki tietenkin silmät sirrillään yrittää niitä paikantaa.)
Nimettömään maalasin sen meritähden, jonka nimeä en nyt muista. Maalasin taustalle jotain randomkasveja, koska samanlaisia oli myös kuvassa, josta otin mallia. Osaan kynsistä tuli laitettua Konadin päällyslakka, joka tapansa mukaan kupli. Mutta kun nämä olivat vesiaiheiset kynnet, niin ei onneksi haitannut. :D Eikä sitä luonnossa oikeastaan edes huomannut.
Keskisormessa on Nemon isä ja merivuokko, joka oli kaikkein vaikein maalata.
Etusormeen leimasin kaloja Konadin laatasta m82. Leimauslakkana käytin A-englandin Excaliburia, joka osoittautui varsin hyväksi siihen hommaan. Vihdoinkin kunnollinen hopeinen leimauslakka. Ja kyllä, tein Nemo-kynnet, joissa ei ole Nemoa. Problem? xD


En oikein tiedä tykkäsinkö näistä kynsistä. Kai ne olivat 'ihan kivat', mutta kuten jo otsikossa sanoin, ei oikeen mun tyyliset. Liikaa värejä ja yksityiskohtia. Eniten tykkäsin ehkä noista meduusoista ja Nemon isä onnistui mun mielestä hyvin.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Omasta mielestäkin se onnistui hyvin, vaikka siltä unohtuikin selkäevä pois. :D No, ei se välttämättä ois ees mahtunut sinne.
   Kummallista, kun jostain syystä blogger oli heittänyt sun kommentin roskapostikansioon.

   Poista
 2. Hirveän suloiset, meritähti on suosikkini.
  Jännää, että kun vaivalla piirtelee jotain hienoa kynsille, niin sitten onkin yhtäkkiä pois mukavuusalueelta, eikä kynnet oo mieleen. Usein niitä ei kuitenkaan raaski poistaa heti, vaan kärvistelee hienojen mukakivojen kynsien kanssa... Kauanko jaksoit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Niin, joskus vaan käy sillain. Jotenkin en oikeen tykännyt kynsien värimaailmasta, oli liikaa kaikkea. Ei kuitenkaan raaskinut heti ruveta poistaan lakkauksia, kun sitten ois mennyt hukkaan kaikki se vaivannäkö.
   Olin näissä kynsissä... ööm... noin puolitoistaviikkoa. :D Että aika kauan kuitenkin.

   Poista
 3. Ooo niin suloiset ja taitavasti tehty! Nuo meduusat on kyllä mun lempparit näistä kuvioista, näyttää ihan aidoilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Minäkin tykkäsin noista meduusoista ja ne oli helppo ja mukava maalatakin.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.