torstai 29. elokuuta 2013

Rinsessat

Tässä jälleen kerran kynnet, joihin mulla ei alun perin ollut mitään ideaa, vaan nämä rakentuivat siinä matkan varrella. Tajusin illalla, että vanhat lakkaukset on aika järkyttävän näköiset, joten mun piti nopeasti saada jotain suht. sievää kynsille seuraavaa päivää varten. Päätin lakata kynnet jollain nudelakalla, koska sen alle ei mun logiikan mukaan tarvitse aluslakkaa, sillä ei ole vaaraa, että kynnet värjäytyisivät. Valitsin kokeiluun Dependin sävynumeron 136, joka on läpikuultava, hento vaaleanpunainen helmiäislakka. En sitten tiedä säästinkö aluslakan pois jättämällä yhtään aikaa, kun päädyin kuitenkin laittamaan Dependiä kolme kerrosta. Kolmen kerroksen jälkeen kärjet kuulsivat vielä aika  lahjakkaasti läpi, mutta ei se mua haitannut.
Depend oli laadultaan positiivinen yllättäjä. Suhtaudun aika epäilevästi vähemmän tunnettuihin merkkeihin, joista minulla ei ennestään ole kokemusta, mutta tämä lakka levittyi oikein pehmeästi ja kuivui nopsaan, eikä raidoittunut, vaikka helmiäislakat sitä usein tykkäävät tehdä.


Seuraavana päivänä lisäsin kynsille kaikkea kivaa ekstraa. Liukuvärjäys oli mulla päällimmäisenä mielessä, koska useammassa seuraamassani blogissa on näkynyt viime aikoina tosi kauniita liukuvärjäyksiä. Mitä muut edellä, niin minä perässä. Käytin liukuvärjäyksessä kahta lakkaa: Make it:n Pink Dreamia ja Flormarin sävynumeroa U27. Pink Dream on tosiaan nimensä veroinen utuinen vaaleanpunainen shimmerlakka. Kuivumista odotellessa olisi voinut ottaa vaikka torkut, niin kauan se kesti. Tuntui, että liukuvärjäystä tehdessäni sieni imi puolet lakasta sisuksiinsa. Tai ehkä lakka vain näytti vajuneen paljon, koska purkki on niin kapea. Flormar, jota on aivan kynsien kärjessä, on Pink Dreamia vähän kirkkaampi ja se kimaltaa kauniisti vaaleanpunaisena ja vaalean kultaisena. Sudin sitä kynsiin ihan siveltimellä, koska se on muutenkin niin läpikuultava lakka.


Koristeeksi halusin pitsimäisiä siirtokuvia, ja päädyin hempeitä elementtejä seuraten laittamaan myös helmenpuolikkaita ja isoja ruusukoristeita. Ja toiseen käteen pari mikrohelmeä, koska tuli vaan kesken kynsien teon semmoinen tunne. :D Sirtokuviin olen tosi tyytyväinen, sillä ne ovat paitsi kauniita, ne oli myös tosi nopea liottaa irti pahvista. Kuvan sai nätisti irti jo muutaman sekuntin liotusajalla. Ruusut ja isommat helmenpuolikkaat kiinnitin pohjasta kynsiliimalla ja ympärille sudin lopuksi ekstrakerroksen kirkasta lakkaa. Siltikään ruusut eivät pysyneet kuin yhden päivän, vaikka kuinka yritin niitä varoa. Saahan ne onneksi liimattua uudestaan kiinni tai otettua talteen seuraavaa käyttökertaa varten.


Tykkään näistä kynsistä tosi paljon. Varsinkin isot ruusut on luksusta, vaikka ne lähtevätkin niin äkkiä irti. Tykkään myös liukuväristä, sillä se onnistui ainakin omasta mielestä hyvin. Jotenkin nämä kynnet on liian hempeät ollakseen mun tyyliset, mutta on näitä silti tullut tuijoteltua enemmän kuin ehkä olisi soveliasta.

8 kommenttia:

 1. Oijoi, näissä vois astella vaikka vihille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, niinhän sitä varmaan voisi. Paitsi että ruusujen irtoamista saisi ressata. :D

   Poista
 2. On kauniin hempeät nämä :) Mistä toi kaksivärinen ruusu on ostettu. On niin nättimys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tilasin joskus aika kauan sitten ebaysta hyrrällisen sekalaisia koristeita ja siinä oli sitten pari tuommoista kukkaa. Tarkemmin en osaa kyllä sanoa.

   Poista
 3. Tosi ihanat prinsessakynnet. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat jälleen! Vitsi oot taitava. ♥

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.