keskiviikko 21. elokuuta 2013

Siniset pikakynnet tällä kertaa

Mun piti saada nopsaan kynnet seuraavalle päivälle, joten päätin jälleen turvautua hileeseen ja korkata samalla joitain testaamattomia lakkoja. Tarpeeksi kauan lakkoja hypisteltyäni päätin käyttää A englandin upeaa tummansinistä hololakkaa Tristamia ja Rakkaus Kynsiin -blogista saamaani Orlyn Haloa.


Tristam peitti kahdella kerroksella ja levittyi kuin unelma. Sääli, kun oli sen verran synkkä ja sateinen päivä, ettei hento holoefekti tullut näkyviin. Halon kanssa innostuin vähän liikaa, ja hilettä tuli enemmän kuin oli tarkoitus ja käytännössä hukutun Tristamin blingin alle. Halo on siis kirkaspohjainen lakka, jossa on tosi pientä kultaista hilettä ja isompaa hopeista hexhilettä. Ja ehkä seassa on myös jonkin verran pikkiriikkistä hopeahilettä kultaisen kaverina, mutta varma en ole, vaikka kuinka yritin lakkaa tihrustella. Tuo kultaisen ja hopeisen hileen yhdistelmä on aika mielenkiintoinen, sillä lakka ei minusta näyttänyt kynsillä kultaiselta, eikä hopeiselta, vaan joltain siltä väliltä. Nimettömään laitoin koristeeksi hopeisia tähtipaljetteja, jotka välkehtivät kauniisti sateenkaaren väreissä, mutta en saanut vangittua sitä kameralle.


Nämä kynnet olivat minusta ihan ok. Jotenkin tuo väriyhdistelmä arvelutti minua välillä, mutta kyllä näillä kärsi hyvin mennä useamman päivän. Paljetitkin pysyivät yllättävän hyvin kiinni.
Jos jotakuta mietityttää lakan ja kynsinauhojen välissä oleva vähän isohko rako, niin otin kuvat huonon tapani mukaan vasta muutama päivä lakkaamisen jälkeen, joten kynnet on siinä ajassa kerenneet kasvaa. Ja kynsien kärjissä näkyvä punainen kiilto on heijastus minun puserostani. :D Mestarikuvaaja ollut taas elementissään.

2 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.