lauantai 2. marraskuuta 2013

Viimeisimmät hankinnat

Tiedossa olisi viimeisimpien ostosten esittelyä, mutta ennen kuin menen siihen, niin ilmoitan ihan ilmoittamisen ilosta semmoisen jutun, että lataan nykyään kuvat Flickrin kautta blogiin, kun ennen latasin ne suoraan koneelta ilman mitään mutkia. Syy tähän muutokseen on se, että en halua ensin nähdä kovasti vaivaa parempien kuvien eteen vain sen takia, että blogger voisi muuttaa ne sumeaksi mössöksi. En osaa vielä oikein käyttää Flickriä, joten jos huomaatte, että olen sössinyt jotain kuvien kanssa, niin olisi kiva, jos ilmoitatte. :)

Sitten niihin uusimpiin hankintoihin, joista osa on oikeastaan tullut hommattua jo kesällä.

China Glazet

Muutama China Glaze tuli ostettua Mimaxin alesta ja Meetten kirppikseltä. Kuvassa vasemmalta oikealle Material Girl, Some Like It Haute (joka edellisessä postauksessa jo vilahtikin), Lorelei's Tiara, I Herd That ja I'm Not Lion.

ILNP -lakat

I Love Nail Polishilta tuli tilattua myös muutama söötti hilehässäkkä. Jäi oikeastaan harmittamaan, kun jätin muutaman houkuttelevan oloisen lakan paketista pois. Postikulut olivat aika suolaiset, mutta lakat tulivat perille yllättävän nopeasti ja hyvin pakattuina, joten postitiivinen kokemus jäi. Tulee varmaan tilattua näitä lakkoja vielä lisääkin, jos vaan löydän jonkun toisen kaveriksi. Kuvassa lakat Animal Cookie, Forever And A Day, Glass Slipper ja Truffle Shuffle. Mulla näyttää selvästikin olevan menossa joku hilekausi.

Lakat

Belegwenin kirppikseltä nappasin itselleni O.P.I:n Fresh Frog of Bel Airin ja Zoyan Dawnin. On muuten ensimmäinen Zoyani.

Hileet ja siirtokuvat

Ostin Meetten kirppikseltä myös vähän hileitä ja söpöjä metallisia rusettikoristeita. Siirtokuvakokoelmaakin on "taas vaihteeksi" tullut kartutettua. Pitäähän sitä olla lumiukkokuvia talven varalle. Ja kukkia ja värikkäitä kaloja ensi kesää varten. Ja voin muuten sanoa, että aattelin tässä lähiaikoina repsahtaa Mimaxin siirtokuva-aleen, joten näitä tullaan vielä näkemään.

Tipit

Kirpparilta lähti mukaan myös rasiallinen tippejä tulevaisuuden suuria suunnitelmia varten. ;)

Vaaleanpunaisia

Valkkasin kesällä Emotionin alekorista Lumenen kauniin vaaleanpunaisen hologrammilakan nimeltä Make impact. Ikävä kyllä korkki jäi tarralapusta ihan tahmeaksi, vaikka kuinka yritin sitä pestä. No, tämä lakka ei ainakaan putoa kädestä.
Kärkkäisen piirustusosastolta löysin itselleni vihdoinkin hyvän koristelusiveltimen. En voi olla ihmettelemättä, miten en älynnyt metsästää pientä sivellintä sieltä aikaisemmin...
Ja viimeisenä varpaanerottelijat, jotka  sain kaupanpäällisiksi Mimaxilta. Hyvä juttu, koska tämmöisiä olenkin tarvinnut, muttei vaan ikinä ole tullut ostettua.

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniita lakkoja on kerääntynyt sulle. En oo mikään erityinen vihreiden lakkojen ystävä mutta toi OPI on kyllä ihan super herkullinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Mää just tykkään vihreistä lakoista. :)

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.