torstai 22. toukokuuta 2014

China Glaze -onnellisuutta

Mulla on aika paljon ostoksia esiteltävänä, mutta ajattelin esitellä tällä postauskerralla vaan ostamiani China Glaze -ihanuuksia. Mimax laittoi Chinat roimaan alennukseen ja minä olin heti haukkana paikalla. Olisi tehnyt mieli kahmia kori täyteen lakkoja, mutta kuin ihmeen kaupalla sain karsittua lakkojen määrän kuuteen. Kaksi China Glazea tuli tilattua myös BeautyBaysta jo jonkin aikaa takaperin.

China_Glaze_nail_polish
 China Glaze: Bells Will Be Blinging / Blonde Bombshell / Sweet Hook / Bump & Grind

Blonde Bombshell näkyikin jo kynsillä Täällä. Mun lempikultahilelakka. ^^
Vaaleansininen Bells Will Be Blinging lähti mukaan vähän niin kuin heräteostoksena. Ymmärrätte varmaan, jos olette nähneet siitä swatcheja. :D Lakassa on paljon pientä vaaleansinistä hilettä, isompia hopeisia hexhileitä ja paksuja hopeisia hologrammitikkuhileitä.
Ostan nykyään aika harvoin cremejä, mutta Sweet Hookin halusin ehdottomasti. Sweet Hook ihastutti, koska se on sävyltään jotain vaaleanpunaisen ja liilan väliltä eli aika uniikki mielestäni.
Mun teki mieli ostaa useampikin China Glazen tekstuurilakka, mutta tällä kertaa tyydyin vaan Bump & Grindiin, koska se oli mielestäni kokoelman helmi. En oikein ollut varma, että tykkäisinkö loppupeleissä Texture-kokoelman lakoista vai en, joten ajattelin, että on parempi tilata vain yksi näin alkuun.
 
China_Glaze_Bells_Will_Be_Blinging
Bells Will Be Blinging

China_Glaze_nail_polish_2
China Glaze: Black Mesh / Smoke And Ashes / Cast a Spell / Boo-Gie Down

Sitten vähän synkempiä lakkoja. Black Mesh on tavallinen musta crackle-lakka. Mulla on ollut pitkään musta crackle ostoslistalla, joten kiva, että nyt vihdoin tuli yksi vastaan sopivalla hinnalla. Aikeissa olisi käyttää tätä ainakin neonien päällä.
Smoke And Ashes näyttää pullossa aivan ihanalta. Se on tosi tumma ja pullossa on paljon vihreänä ja sinisenä kimaltavaa shimmeriä.
Cast A Spell näyttää ainakin pullossa hyvin samanlaiselta kuin Smoke And Ashes paitsi että shimmer on tummoista sammaleenvihreää.
Boo-Gie Down oli Sweet Hookin ohella yksi niistä lakoista, jonka välttämättä halusin. Kun se ilmestyi kauppoihin, en pitänyt sitä niin erityisen hienona, mutta muutin mieleni, kun näin sen Sonnen kynsillä. Lakassa on kirkkaalla pohjalla pientä mustaa hilettä, mustia hexhileitä ja tikkuhileitä, pientä kultaista hilettä ja isompia kultaisia ja valkoisia hexejä ja siitä vielä ismpia kuparin värisiä hexejä. Aikamoinen hilehässäkkä siis.

China Glaze_Boo-Gie_Down
Boo-Gie Down

China_Glaze_Smoke_And_Ashes_Cast_a_Spell
Smoke And Ashes / Cast A Spell

Ai kun sormet syyhyää päästä kokeilemaan näitä kaunokaisia. Onkos kellään samoja?

2 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.