maanantai 26. toukokuuta 2014

Viherpeukalo

Kukkia ja vaaleanvihreää kesän kunniaksi! Oikeasti en ole mikään puutarhaihminen, vaan ne vähäisetkin kukat, jotka ovat ikinä olleet mun vastuulla ovat kokeneet kovan kohtalon.
Näihin kynsiin mulla ei oikeastaan ollut mitään suunnitelmaa, vaan ne syntyivät siinä tehdessä.

Viherpeukalo_2

Kynsillä (nimetön, keskari, peukku) Sally Hansenin vaaleanvihreä creme Palm Treat, joka on mun mielestä niin täydellinen kevät- ja kesälakka. Palm Treat levittyy nätisti ja peittää kahdella kerroksella. Pitkiin kynsiin saattaa mennä kolmekin kerrosta, jos lakkaa ohuesti. Kuivumisaika on mielestäni vähän pitkähkö, mutta toisaalta lakkasin paksuhkoja kerroksia. Tykkään muuten erityisesti Sally Hansenin pyöristetystä siveltimestä, jolla saa helposti lakattua kynsinauhojen vierestä.

Etusormet ja pikkurillit lakkasin China Glazen Laser Limella, jonka olen voittanut eräästä Mimosan arvonnasta. LL on erittäin kaunis vaaleanvihreä hologrammilakka. Holoefekti ei ole hirveän voimakas, mutta kyllä se selvästi siellä on. LL on aika ohut, joten peittävään lopputulokseen tarvitsee sen 3-4 kerrosta. Mutta onneksi lakka kuivuu todella nopeasti, mikä kompensoi sen ohuutta. Sain jopa lakattua neljä kerrosta Laser Limea nopeammin kuin kaksi kerrosta Palm Treatia. LL kuivuu jokseenkin mattaiseksi, joten vasta päällyslakka tuo sen todellisen kauneuden esiin. Kuvat on otettu varjossa.

Viherpeukalo

Siirtokuvat olivat vähän tavallista hankalampia irrottaa pahvista, vaikka liotinkin niitä kauan. Mutta ihan hyvin niiden kanssa kuitenkin pärjäsi, kun otti pinsetit avuksi. Kuvat ovat myös hieman läpikuultavia, joten ne eivät välttämättä sovi tummalle pohjalle, mutta se nyt ei ole mitenkään harvinaista siirtokuvien kanssa. En sano näitä siirtokuvia huonolaatuisiksi, mutta eivät ne ihan sieltä kärkipäästäkään ole. Ne on kuitenkin niin kauniita, että ostaisin samoja varmasti uudestaankin.

Tykkään näistä kynsistä tosi paljon, onhan vihreä yksi mun lempiväreistä. :)

***

The summer is finally here in Finland so I felt like doing some very summery nails (though today the temperature dropped to +5 Celsius, haha). For me light green is the most summery colour. I used Sally Hansen's Palm Treat and China Glaze's Laser Lime. Palm Treat is a beautiful light green creme polish. It needs 2-3 coats for full coverage. I used two thicker coats on most nails and I felt that they took a bit longer than average time to dry. Or maybe I just felt that way because Laser Lime dried super fast.

Laser Lime is a sheer holographic polish. It needs 3-4 coats (I used four) for full coverage, which is quite many but it didn't bother me because of the fast dry time. Four coats of LL actually dried faster than two coats of Palm Treat. LL was also very smooth to apply. The holographic effect isn't super strong, which is just perfect for me. (Pictures taken in shadow, btw.) LL dries somewhat matte so it definitely needs a top coat to bring out that beautiful glow.

For decoration I used some beautiful rose waterdecals. They're so pretty and detailed, I like them so much! The quality wasn't that awesome but it wasn't bad either. The pictures are a bit transparent so they may not work with dark polish but then again many waterdecals don't. It was a bit difficult to remove the decals from the paper even though I soaked them for a long time. But nothing too terrible.

I like these nails a lot, maybe because green is one of my favourite colours! ^^

8 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.