maanantai 11. elokuuta 2014

Pitsiperhosia ja kuulumisia

Jospa minä nyt saisin jotain rustattua bloginkin puolelle. Minä tosiaan muutin opintojen perässä uudelle paikkakunnalle, joten viime viikolla ei tuntunut löytyvän aikaa edes kunnon yöunille saatika sitten kynsien lakkaamiselle. Nyt kämppä alkaa onneksi olla mallillaan, joten enää pitäisi vain yrittää tottua uuteen kaupunkiin ja kouluun. Tähän mennessä on kuitenkin mennyt ihan hyvin. Tutustuin jo paikalliseen punkkikantaan ja liikuntaakin on tullut harrastettua paljon, sillä mystiset bussiaikataulut ja sokkelolta tuntuva ruokakauppa aiheuttavat paljon ylimääräisiä lenkkikilometrejä.

Butterfly_waterdecals

Niin ja tässä yhdet pikakynnet arkistojen kätköistä. Lakkana vasta ostamani Orlyn Decades of Dysfunction, joka on kuulemma dupe Orlyn Pure Porcelainille. DoD on hyvin vaalea harmahtavan ruskea creme. Laitoin sitä kolme kerrosta ja se levittyi oikein nätisti, vaikka onkin noin vaalea lakka.

Minä olen aina vähän vältellyt nudeja cremejä, koska mulla on ollut niistä huonoja kokemuksia. Joko lakka ei ole sopinut ihoni sävyyn tai koostumus on ollut täyttä kuraa. Rohkaistuin nyt kuitenkin ostamaan tämän yhden nuden, koska viime aikoina nudet ovat alkaneet viehättää enemmän ja enemmän. Ja onneksi DoD oli positiivinen yllätys. Se sopii minusta ihonsävyyni ja saa käteni näyttämään jopa vähän ruskettuneilta.

Koristeeksi halusin mustaa pitsikuviota. Minun teki mieli leimata, mutta en sitten viitsinyt, kun en ole siinä kovin hyvä, eikä mulla ollut sillä hetkellä aikaa virheisiin. Päädyin sitten laittamaan nimettömiin pitsimäiset siirtokuvat, koska niiden kanssa ei voi mennä metsään.

***

Hello! It's been quiet in my blog the past week because I just moved and the school started so I've been super busy and exhausted. So much to do and so little time! I'll keep the post short because I'm really trying to go to bed at a decent time.

So here's one manicure I made a couple of weeks ago. I was in a hurry and wanted something nice but fast on my nails. I decided to try my new Orly polish; Decades of Dysfunction. It's a very pale greyish brown creme. It was easy to apply and covered well with three coats.

I've been avoiding nude cremes because it can be difficult to know beforehand whether they will suit your skintone or not. And I try to only buy polishes that I know I will use. But lately I've been feeling more and more like I want to wear nude nail polish so I bought one. And I'm really happy I did.

I decorated my nails with black lace waterdecals. I kind of wanted to do stamping but I'm not very good at it and at the time I didn't have time for mistakes. So I chose water decals because they're so easy.

6 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.