sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kesän viimeisiä kukkasia

Niin se kesä alkaa lähentyä loppuaan, mutta nautitaan nyt vielä näistä viimeisistä päivistä. Tässä olisi yhdet viime kuun kesäkynnet arkistojen syövereistä. Lakkana on Sally Hansenin Palm Treat, joka onkin pari kertaa jo näkynyt blogissa tänä kesänä, vaaleanvihreä kun on se mun ykköskesäsävy. Laitoin lakkaa 2-3 kerrosta kynnestä riippuen, ja jostain syystä se kupli ekalla kerralla. Taisin pistää liian paksuja kerroksia tai ehkä vatvasin lakkaa kynnellä liian kauan. Aloitin sitten alusta ja lakkasin ohuempia kerroksia, eikä enää ollut mitään ongelmia.

Sally_Hansen_Palm_Treat_flowers_2

Koristeeksi maalasin akryyliväreillä kukkia, joista tuli mielestäni ihan veikeän näköisiä. Vähän tarkempi olisin ehkä voinut olla rajatessani niitä mustalla, mutta ei se mitään, kun niistä oli muutenkin tarkoitus tulla vähän tuollaisia suttuisia. Tykkäsin kuitenkin paljon. :)

Sally_Hansen_Palm_Treat_flowers

***


I painted my nails with Sally Hansen's Palm Treat, the polish that I've worn several times this summer. If I had to pick one shade I would wear all summer, it would be this one. I applied 2-3 coats of polish depending on the nail. At first I probably applied too thick coats because the polish got bubbles. I started over and was more careful and didn't face any problems.

I painted some flowers on my nails with acrylic paints. I quite liked the design, though I could have been a bit more careful when outlining the flowers. But I guess it's okay since I wanted the design to look a bit messy.

12 kommenttia:

 1. Tosi kaunis manikyyri! Alkoi oikein himottaa tuon sävyinen vihreä lakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Hehe, tää on mulle ihan must-have-sävy.

   Poista
 2. Tykkään kovasti! Ilman kukkia pelkkä vihreä olisi vähän "meh" mutta kauniit kukkakiemuraiset saa vihreänkin sävyn jotenkin freesattua tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäät. Mun mielestä vaaleanvihreä on freesi jo ihan itsessään. :)

   Poista
 3. Very pretty nail art and indeed the base polish is gorgeous!

  VastaaPoista
 4. Mullakin on toi lakka. Se in tosi kauniin värinen, mutta mun mielestä vähän vaikea lakattava. Todella kauniit kynnet olet sen kanssa onnistunut tekemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, mun mielestä se on semmonen ihan perushyvä lakattava. Saisi ehkä kuivua vähän nopeammin.
   Kiitos. :)

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.