keskiviikko 27. elokuuta 2014

Helmirusetteja

Tein valkovioletin ranskiksen Color Clubin French Tipillä, China Glazen Bizarre Blurplella ja violetilla irtohileellä. Koristeeksi tein strasseista ja mikrohelmistä pieniä rusetteja. Mun oli tarkoitus laittaa nimettömään iso 3D-rusetti, mutta nämä kynnet eivät oikein tuntuneet hyviltä, joten päätin jättää ne vähän puolitiehen. Eivät ne nyt pieleen menneet, mutta tuntui vain, että niissä on liikaa tavaraa.

Rusettiranskis

Käytetyt lakat:
O.P.I: You Callin' Me A Lyre?
Color Club: French Tip
China Glaze: Bizarre Blurple
Seche Vite

***

I made a french manicure with Color Club's French Tip, China Glaze's Bizarre Blurple and some purple glitter. I decorated the manicure with little bows I made with rhinestones and microbeads. I was going to add a big 3D bow on my accent nail but the nails didn't seem to be turning out the way I had planned in my head so I decided to leave them unfinished. I don't think there's anything wrong with the nails really, I just felt there was too much going on in there.

10 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.