torstai 4. syyskuuta 2014

Pupunen

Onnistuin jotenkin epähuomiossa telomaan molemmat(!) peukalonkynteni ja ne lähtivät lohkeamaan niin alhaalta, etten voi leikata lohkeamia pois. Iik! En yhtään tiedä, mitä niille tekisin. Mietin, josko teepussipaikat auttaisivat, mutta en omista sellaista sihtiä, jolla voisin sitten hauduttaa pussissa olevat teelehdet, kun en raaskisi heittää niitä poiskaan. Pitääköhän tästä lähteä kauppaan ostamaan teesihtiä? :D Vai tietääkö joku toisen tavan pelastaa lohkeavia kynsiä? Geeleistä ei tosiaan tällä kertaa ole apua, koska tarvikkeet jäi vanhempien luo 200 km:n päähän, koska ajattelin, että enhän minä niitä nyt kuitenkaan vähään aikaan tarvi...

Sääli peukkuja, mutta muuten oon kyllä tykännyt olla vaihteeksi ihan lyhyillä kynsillä, koska voin toteuttaa kaikkia söpöjä lakkauksia, jotka eivät sopisi niin hyvin pitkiin kynsiin. Ja tietokoneella ja puhelimella kirjoittaminen nopeutui huomattavasti. :D

Bunny_nails_3

Tässä ensimmäiset kynnet, jotka väsäsin lyhyisiin kynsiin. Ideoita tuntui tekohetkellä olevan vähän liikaakin, mutta silti kynsistä tuli hyvin yksinkertaiset. Tuputtelin kärkiin meikkisienellä valkoista lakkaa ja laitoin koristeeksi pupusiirtokuvat ja valmista. Siirtokuvat olivat vähän hankalia, koska ne eivät meinanneet tarttua kynnen pintaan. Laitoin kuvien päälle kolme ohutta kerrosta päällyslakkaa, koska reunat jäivät paikoittain repsottamaan. Mutta on sitä pahempaakin nähty, että ei mitään mahdotonta nämäkään.

Mun mielestä nämä oli oikein kivat kynnet. Tykkään tuputellusta ranskiksesta ja se sopii mielestäni hyvin lyhyisiin kynsiin ja on vielä helppo tehdä.

Käytetyt lakat:
O.P.I: You Callin' Me a Lyre?
Color Club: French Tip
Seche Vite

***

I managed to break both of my thumbnails pretty bad so I had to cut all my nails as short as I can. My thumbs look pitiful but other than that I'm enjoying the change. Now I can do more cute designs that wouldn't have looked as nice on my long claws. And I can actually feel and use my fingertips! :D

Again I didn't have much time to do my nails so I ended up doing something simple: a white gradient french with waterdecals. I really like the soft effect and I think this is a cool alternative for the classic french manicure especially if you have short nails and not much extra time.

The waterdecals were a bit difficult because the edges didn't want to lay down neatly on the nail. I had to add three thin coats of clear polish over them to prevent the edges from sticking out. But in the end it wasn't that bad, it just needed a bit more effort.

Polish used:
O.P.I: You Callin' Me a Lyre?
Color Club: French Tip
Seche Vite

10 kommenttia:

 1. Kauniit lakkaukset :) Itse käytän paikkaamisessa juurikin teepussia tai sitten lasikuitukangasta (nykyään enemmän jälkimmäistä). Yhdestä teepussista saa muuten toooosi monta paikkaa, joten sinänsä hävikki ei ole suuren suuri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Lasikuitukangasta? Mitenkäs se tapahtuu, onko siitä joku tuto jossain?
   Mjoo, niinhän siitä saa, mutta olen kai semmoinen ihminen että vähääkään ei raaskisi heittää pois. :D Että jos rupean väsäämään teepussipaikkoja niin taidan käydä suosiolla ostamassa sen teesihdin, koska en halua heittää yhden teepussin lehtiä pois. xD Tarviihan sitä joskus muutenkin.

   Poista
  2. Mä en pysty nyt laittamaan linkkiä, kun puhelin ei taivu siihen, mutta mene CesarsShopin sivuille ja kirjoita lasikuitunauha hakuun, niin pitäisi löytyä :) Toimii kuten teepussikin, eli laitetaan pieni pala kynnelle ja päälle kynsiliimaa tai kirkasta lakkaa. Lasikuitunauhassa on liimapinta toisella puolella, joten se on helpohko saada kynnelle :)

   Poista
  3. Oukei, pitääpä katsoa. Kiitti vinkistä.

   Poista
 2. Onpa kivat! :) Mä en oo koskaan tehnyt mitään paikkauksia kynsille. Jos lähtee lohkeamaan niin lyhennän sen verran kun on tarpeen. Kyllähän se kirpasee jos joutuu pitkät kynnet lyhentään olemattomiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. En minäkään ole yleensä viitsinyt ruveta säätämään paikkojen kanssa, mutta nyt varmaan pitää, kun kynnet repesivät niin alhaalta. Geelit ois kyllä nyt kätevät.

   Poista
 3. normaali suodatinpussin pala tai vessapaperin palanen ja kirkaslakka on toiminu miulla hyvin.Ei tarvii liiman kaa ruveta temppuilee :DD

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.