perjantai 9. tammikuuta 2015

Dollish Polish Charming Starry Sky

Voisi varmaan välillä julkaista omiakin kynsiä. Tällä kertaa en tehnyt kynsille minkäänlaisia koristeluita, koska tämä lakka on niin upea jo yksistään.

dollish_polish_charming_starry_sky_2

Tämä kaunokainen on Dollish Polishin Charming Starry Sky, jonka minä onnekas voitin Charming Nailsin arvonnasta ennen joulua. Lakka on Dollish Polishin The Finnish Blogger -kokoelmasta ja itsensä Charming Nailsin kirjoittajan suunnittelema. Kuvassa kerros Charming Starry Skyta mustan lakan päällä.

Charming Starry Sky on musta jellypohjainen glitterhässäkkä. Lakassa on pikkiriikkistä violettia ja sinistä hologrammihilettä, pientä turkoosia neliöhilettä, pientä pyöreää kullanväristä hologrammihilettä, keskikokoista pyöreää kultaista hilettä sekä isoja kultaisia tähtihileitä. Mulla tuli kynsille vain yksi tähtihile (pikkurillissä), joten niitä ei lakassa ole kovin paljon.

Charming Starry Sky levittyi hyvin, vaikka siinä on paljon hilettä. Se myös kuivui todella nopeasti, ihan yllätyin. Lakka kuivuu mattapintaiseksi, joten 1-2 kerrosta päällyslakkaa on tarpeen. Tähtihileiden päälle kannattaa lakata se kaksi kerrosta, etteivät reunat varmasti rupea repsottamaan niin kuin mulle kävi.

Ihana lakka ja aivan mun tyylinen ja laatukin on vielä hyvä. Onko kellään teistä Dollish Polishin Suomi-lakkoja ja mikä kokoelman lakoista on teidän lemppari?

***
Here's one of my newest polish beauties, Charming Starry Sky from Dollish Polish. It's from The Finnish Blogger Collection and like the name suggests the polishes are designed by several Finnish bloggers. This polish was my favourite of the collection so I was very lucky to win it in a giveaway Charming Nails hosted. Charming Starry Sky is the polish the writer of that very blog created.

On my nails you see one coat of Charming Starry Sky over regular black. Charming Starry Sky is a black jelly polish with tiny purple and blue hologram glitter, small turquoise square glitter, small round gold hologram glitter, medium sized round gold glitter and some big golden star glitter. I only got one star glitter on my nails (on my little finger) so there's not that many of them.

Charming Starry Sky applied smoothly even though it has a ton of glitter in it, and it dried surprisingly fast. It dried matte-ish so it needs a layer of top coat to bring out all the sparkle, and two coats if you want the surface of the nail to be completely smooth. Here on my nails I have one layer of top coat, except for my little finger that has two to prevent the points of the star from sticking up.

I think this polish is gorgeous, the quality is great and it's totally my style.

16 kommenttia:

 1. Suomi-kokoelmasta tämä on myös mun lemppari, todellinen kaunotar lakaksi, vaikka usein muuten noin tummia sävyjä ehkä vähän vierastankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tää on ihan täydellinen lakka koska musta, jelly, pyöröhile ja hologrammihile. Ah!

   Poista
 2. Toi lakka on mun päiväunien kohde! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niin se oli munkin ennen kuin voitin sen. Vielä himottais saada pari lakkaa samasta kokoelmasta.

   Poista
 3. Mulla on tuosta kokoelmasta vaan Better Not Waste, koska minttu, vaaleanpunainen ja mattaglitterit <3 Haluisin vielä Drooling Over You Polishin. Tuo Charming Nailsin yksilö on myös upea, mut ei varmaan mulla tulis käytettyy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Better Not Waste on kans ihana näin swatchien perusteella arvioituna. Sen lisäksi haluaisin vielä sen Sonnen pinkin lakan ja sitten sen liilan yksisarvislakan jaja mitäs muita lakkoja siinä kokoelmassa nyt olikaan... :D

   Poista
 4. Oi vitsit miten hyvältä näyttää <3 alkaisin himoita jos mulla ei olisi tätä haha :DD mutta tosi kiva että lakka pääsi oikeasti rakastavaan kotiin koska niin toivoin. Halusin ajatuksella muistaa onnekasta voittajaa :) Kiva siis että tosissaan tykkäät!

  VastaaPoista
 5. Onpas kaunis lakka! Tästä kokoelmasta omistan ainoastaan Unicornification, eikä se ole vieläkään päässyt kynsille asti hups...

  VastaaPoista
 6. Tää on kyllä tosi kaunis lakka! Yhtäkään kyseisen kokoelman lakkaa en omista :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Harmi, ne on kyllä hienoja. En määkään omista kuin tämän yhden, jonka nyt voitin, mutta onhan sekin toisaalta aika paljon. Toivottavasti saat jotakin kautta näppeihisi jonkun kivan lakan tästä kokoelmasta. :))

   Poista
 7. Tää on upea! Mulla on Drooling over your polish ja tämä kaunokainen. Pitääkin päästää Charming joku päivä kynsille asti, kun fiilikset on jotenkin mustanpuhuvat niin sopisi tunnelmaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ois kyllä kiva nähdä, miltä tämä lakka näyttää sun pitkillä kynsillä.

   Poista
 8. Komea lakka kun glitterit eivät kuitenkaan ihan täysin valtaa näkökenttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mää tykkään just tämmösistä jellypohjasista glittereistä, joissa ei ole liikaa tavaraa.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.