torstai 29. tammikuuta 2015

Talven suosikkilakkoja

Kirjoitin syksyllä mun lempisyyslakoista, ja nyt innostuin tekemään samanlaisen postauksen talvisiksi mieltämistäni lakoista. Talvea on kyllä mennyt jo pitkästi, mutta onhan sitä täällä Suomessa vielä jäljellä. Olen listannut alle neljä erilaista mielestäni talvista lakkatyyppiä ja valikoinut kokoelmastani ihanan hyisiä ja herkullisia lakkaesimerkkejä.


1. Sininen

Mikäs sen parempi väri kuvaamaan talvea kuin sininen. Mitä viluisempi, sen parempi. Itse tykkään etenkin sinistä shimmer- ja foil-lakoista.

siniset_lakat

siniset_lakat_swatch

Color Clubin Lumin-Icecent on yksi talvisimpia lakkojani. Lumin-Icecent on jäinen, siniharmaa foil-lakka, joka hohtaa peilimäisen kirkkaana.

Color Clubin Sky High on itse asiassa kesäkokoelmastani, mutta mielestäni se sopii erittäin hyvin myös talveen. Sky High on sininen glassfleck-lakka, jossa on hento violetti duochrome-efekti, joka ei ikävä kyllä ainakaan tikulla tule kovin hyvin näkyviin. Kaunis lakka se on joka tapauksessa.

O.P.I:n Ink Suede on näyttävä tummansininen mattalakka hopeisella shimmerillä.


2. Suklaan ja kaakaon sävyt
 
Kylmyyden, jään ja lumen ohella mulla tulee talvesta mieleen myös kaakao, kirjat ja takkatuli. En loppujen lopuksi käytä ruskeita lakkoja kovin usein, mutta mielestäni ne kuitenkin sopivat hyvin talveen.

ruskeat_lakat

ruskeat_lakat_swatch

Cuccion Bologna Blush on vaaleanruskea nudelakka, jossa on mielestäni häivähdys malvanväriä. Tämä on yksi mun lempinudelakoistani.

China Glazen Lug Your Designer Baggage on tummanruskea lakka, jossa on seassa vaaleita hilehippusia. Ihanan erilainen ruskea!

Mavalan Marron Glacé on sievä, kaakaonruskea lakka, jossa on hentoa, vaaleaa shimmeriä. Kuvassa lakka näyttää aavistuksen lämpimämmän sävyiseltä kuin se oikeasti on.


3. Hopea- ja kultaglitterit

Tai oikeastaan kaikki kylmät, metalliset, säihkyvät lakat. Tässä kuitenkin esimerkkeinä hopea ja kulta, koska niitä löytyy mun kokoelmasta eniten.

kulta_hopea_lakat

kulta_hopea_lakat_swatch

Golden Rosen Jolly Jewelsit on ihania, ja tässä numero 103, kaunis lämpimänsävyinen kultashimmer, jossa on pientä pinkkiä hilettä ja isompia vaaleanpunaisia hexhileitä.

Orlyn Halo on kirkaspohjainen lakka, jossa on paljon pikkiriikkistä kultaista hilettä ja pienehköjä hopeisia hileitä. Halo on sävyltään hyvin lähellä China Glazen I'm Not Lionia.

China Glazen Lorelei's Tiara on yksi lempilakoistani. Lakassa on paljon hopeahilettä ja jonkin verran taivaansinisiä hileitä. Lorelei's Tiara on täydellinen lumikuningatarlakka.


4. Musta

Tummien lakkojen ystävänä musta on mulle talvella enemmän sääntö kuin poikkeus. Talvella kuuluukin synkistellä. ;)

mustat_lakat

mustat_lakat_swatch

Dollish Polishin Charming Starry Sky näkyikin blogissa aika äskettäin. Se on musta jellypohjainen lakka, joka on täynnä erimuotoisia ja -värisiä hileitä. Pidän mustista jellyistä yli kaiken, ja tämä nousi yhdeksi lempilakoistani.

O.P.I:n Emotions on musta tekstuuri, jossa on seassa mustia hileitä. O.P.I tekee mielestäni loistavia tekstuurilakkoja, joten pakkohan mun oli esitellä tämä. Mielenkiintoinen nimikin lakalle annettu.

China Glaze Smoke & Ashes on musta lakka, jossa on paljon isohkoa kullan, vihreän ja sinisen sävyissä hohtavaa duochromeshimmeriä.

Minkälaisiset lakat te miellätte talvisiksi?

***

I wanted to show you some of my favourite polishes that are perfect for winter. Here are some icy blue, chocolate brown, gold and silver glitter and black polishes. What type of polishes do you like to wear in winter?

8 kommenttia:

 1. Mää oon vähä sellanen, että kaikkia lakkoja voi käyttää ympäri vuoden... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä määkin käytän kaikenlaisia lakkoja ympäri vuoden, mutta tiettyinä vuodenaikoina tiettyjä värejä tulee käytettyä enemmän kuin muulloin. :)

   Poista
 2. Oi miten ihania kuvia! Tähän vuodenaikaan omia lemppareita ovat mustat; juurikin esimerkiksi Emotions. Pidän myös syvistä tummansinisistä, hopeista ja tekstuuripinnasta kimalteella. Mutta kohta se kevät koittaa ja mennään kohti vaaleita ja pastellinsävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää käyttää urakalla niitä mustia ennen kuin siirrytään pastelleihin. Kimalletekstuurit on kyllä kans ihania talvella. Tai oikeastaan kaikki kimaltava. :D

   Poista
 3. Ihania lakkoja oot kasannut, nyt alkoikin kutkuttamaan useampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan oliko vaikea valkata vain kolme lakkaa yhteen kohtaan. :D

   Poista
 4. Ihana lajitelma suosikkitalvilakoista! Ymmärrän hyvin tän jaon talvilakkoihin ja kesälakkoihin, vaikka tottakai sitä tulee käytettyä mitä milloinkin lystää. Tän tyylisiä postauksia on vain kiva lukea ja katsoa. :)

  Ja ChG:n Lug Your Designer Baggage alkoi taas kaihertamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään lukea tällaisia esittelypostauksia, vaikka kukkaro huutaakin kauhusta. :D
   Se on kyllä kiva lakka, ainoa joka mun piti hankkia All Aboard -kokoelmasta.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.