lauantai 26. syyskuuta 2015

Tähdenlento + ilmoitusasiaa

Pikapikapostaus tähdenlentokynsistä. Tein vinoranskiksen valkoisella ja liilalla ja koristelin sen kullalla ja pienillä tähtiniiteillä. Käytin Gina Tricotin valkoista, jota mun tuli hamstrattua paniikissa kaksi pulloa, kun vihdoin löysin jostain uuden hyväksi kehutun valkoisen lakan. Ihan hyvän oloisia olivat, juu, mutta Color Clubin French Tip vie niistä kyllä voiton mennen, tullen ja palatessa.

star_french_manicure

En jostain syystä oikein viihtynyt näissä kynsissä. Ne näytti paremmalta mun mielikuvissa. Mutta ei nämä nyt rumat olleet, musta on vaan tullut niin kriittinen omien kynsien suhteen. Mua on niin vaikea miellyttää.

star_french_manicure_2

Ja ilmoitanpa vielä tässä, että blogissa on luultavasti hiljaista vielä parisen viikkoa, koska mulla on nyt kovasti koulukiireitä ja -stressiä, enkä ole jaksanut/kerennyt lakata kuin yksivärisiä kynsiä jos niitäkään. Intoani kynsiin ja bloggaamiseen en ole kadottamassa mihinkään, mutta mulla on monta muuta asiaa, jotka pitäisi hoitaa ennen huvituksia. Ymmärrätte varmasti.

Saatan minä postailla vielä parit vanhat kynnet, jos siltä tuntuu, mutta palailen kunnolla tänne parin viikon jälkeen, kun mulla alkaa syysloma ja jakso vaihtuu koulussa. Blogissa nähdään lähitulevaisuudessa ainakin uusi yhteistyökumppani. ;) Mun takaraivoa on myös jälleen alkanut kutkuttaa ajatus pitkistä noitastiletoista, että ehkä tuun taas kaunistuttamaan ja kauhistuttamaan niillä.

Kirpakkaa syksyä!

Käytetyt lakat:

Alus- ja päällyslakat:
Essie First Base
Essence Quick Dry Top Coat
Essence Gel Nail Polish Top Coat

Värilakat:
Rimmel English Rose
Color Club Secret Rendezvous
Gina Tricot White
China Glaze Mega Bite
China Glaze Blonde Bombshell

***

A quick post about shooting star nails. So... here they are. They looked better in my head, and I guess they were okay but for some reason I just didn't feel very comfortable wearing them. I've become so critical about my own nails. Or maybe I'm just moody.

I finally found a new white polish which I used here. I've been hunting a new white for a while and I ended up buying two Gina Tricot's white polishes because I had seen bloggers praising and hoarding them. They seemed pretty good to me but I've got to say they are no match for Color Club's French Tip.

I'd also like to say that it has and is going to be quiet in my blog for a couple of weeks. School is busying and stressing me out so I don't have time of energy to do much to my nails. I'm not losing my interest in nails or blogging but I have to prioritize (for once in my life). I may post some of my old nails if I feel like it but I will start posting more actively after a couple of weeks or so when it gets easier for me. See you then! :)

14 kommenttia:

 1. Wau, onpa kauniit! Mun mielestä näissä ei ole mitään vikaa, ideakin on aivan mahtava ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En tiijjä, mikä mulla tökki näiden kynsien kanssa, en vaan viihtynyt.

   Poista
 2. Wonderful dear! I can imagine this one for a wedding too!

  VastaaPoista
 3. Mä katoin heti, että onpas tosi hienot kynnet. Ja sitten leuka loksahti, kun luin ettet sä itse niistä niin pitänytkään. Mutta ei sitä aina pysty selittään, mikä omissa ei miellytä :) mutta upeat ovat täältä katsottuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Niin, en itsekään oikein tiedä, mikä näissä oikein tökki, eivät vaan tuntuneet omilta.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.