tiistai 29. syyskuuta 2015

Zoya Yuna swatch

Kynsilakka-addikti ei mene ihmisten ilmoille ilman kynsilakkaa kuin äärimmäisessä hätätilanteessa. Kynsihöperöitynyt on lakatta alaston, minkä kaikki varmasti huomaavat ja tuijottavat paheksuen. Sen häpeän olen itse kokenut.

zoya_yuna_swatch

Näiden tunteiden pakottamana roiskaisin kynsilleni Zoyan Yunan juuri ennen trehvejä kaverin kanssa. Olin jonkin ihmeen itseluottamuspuuskan vallassa ilmoittanut kaverille, että voin tulla ensin heille ja lähdetään sitten yhdessä kiertelemään kauppoja, vaikka on jo yleistä tietoa, että mun ajanhallintataidot on taaperon tasolla. Oon niin sanotusti aikapositiivinen eli jaksan sokeasti uskoa aikaan ja sen riittämiseen, vaikka se aina lopussa pettää minut. (Nytkin mun pitäisi olla hoitamassa niitä koulukiireitä, joista viime postauksessa valitin, mutta uskottelen itselleni, että voin päivittää blogin samalla, kun tankkaan itseeni aivoille välttämätöntä energiaa ja lipitän litran teetä.)

Niinhän siinä sitten kävi, että olin auttamatta myöhässä ja kaveri päätyi tulemaan mun luo katsomaan, kun lakkaan kynsiäni kylmän viileästi. Ehkä hän kynsi-ihmisenä ymmärsi. Tai oli osannut vanhasta tottumuksesta varautua. Mutta eikös sitä sanota, että parempi myöhään ja hyvännäköisenä kuin ajoissa ja lakattomana? Sanotaan.

Ostosreissu meni muuten nappiin ja rahaakin tuli törsättyä. Ostimme koiranruokaa, kaakaota ja maailman suurimmat jäätelötötteröt.

P.S. Zoyan Yuna on täydellisyyttä.

***

A nail polish addict goes out without nail polish only in an extreme emergency. A nail polish junkie is naked without nail polish and everyone is going to notice it and stare at her disapprovingly. I've gone through that shame.

With these feelings I threw Zoya's Yuna on my nails just before going out with my friend. Overcome by a sudden self-confidence I had announced her that I would be coming over to her place and then we could move on together, even though it's common knowledge that I'm at a toddler's level when it comes to time management. I identify myself as a time-positive person. I have blind faith in time and its sufficiency even though it always betrays me in the end. (Right now I should be dealing with a mountain of homework and I convince myself that I have time to update my blog while stuffing myself with necessary sustenance and a litre of tea.)

And to nobody's surprise I was beyond late and my friend had to come and pick me up and witness me finishing my manicure without a care in the world. She shares my passion with nail polish so I hope she understands. Or maybe she's already used to me being me. But don't they say it's better to arrive late and looking good than in time without polish? They do, trust me.

Our shopping trip was a success and we did burn quite a sum of money in dog food, cocoa and the biggest ice cream cones in existence.

P.S. Zoya's Yuna is pure perfection.

10 kommenttia:

 1. Kyllä mää surutta kulen ilman lakkojaki, jos en oo jaksanu lakata. Kieltämättä on aika alaston olo ilman lakkaa. Ja kynnetki tykkää räkspoksia nakuna... :D

  VastaaPoista
 2. Hah hah haa, meikäläisellä toisinaan vähän sama meno eli hommat alkaa sitten vasta, kun minä ehdin kynnet lakassa paikalle.
  En voi olla hymyilemättä mielikuvalle, että kaverisi on taittanut matkan luoksesi ja soittaa ovikelloa sinun sivellessä Yunaa kynsille "kylmän viileästi".. :D

  VastaaPoista
 3. Upea lakka! Minä olen joskus olosuhteiden pakosta ilman lakkaa mutta en mielellään. Pelottaa että kynsi katkeaa vaikka olisi aluslakkaa...

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.