sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Kesäiset niittikynnet

Nyt on ollut sen verran lämmintä, että voin hyvällä omallatunnolla tehdä vaikka rantakynnet. Oikeastaan en tekohetkellä ajatellut, sopiiko nämä kynnet vuodenaikaan tai mihinkään ajankohtaisiin kissanristiäisiin, vaan halusin vain päästä kokeilemaan vasta ostamaani O.P.I:n Can't a-Fjörd Not To-lakkaa. Kyseinen nimihirviö on pehmeä, aavistuksen punaisen sävyinen oranssi creme-lakka. Alunperin en aikonut ostaa tätä, koska en käytä oranssia kovin usein, mutta loppujen lopuksi en kuitenkaan pystynyt vastustamaan kiusausta, kun se näytti kuvissa niin nätiltä. Ja se näytti ihan O.P.I:n I Just Can't Cope-acabanan oranssilta serkulta, ja Cope-acabana on ihastuttava lakka, vaikka en edes tykkää keltaisesta. Joten kaiken logiikan mukaan mun pitäisi siis tykätä myös Can't a-Fjörd Not To:sta, vaikka en erityisemmin välitä oranssista. Ja onhan tämä aika kiva ja uniikki lakka, vaikka se osoittautuikin punertavammaksi kuin oli alkujaan luullut.

rivet_manicure

Lakkasin aksenttikynsien pohjalle nuden jellylakan ja jätin suikaleen sitä näkyviin. Koristeeksi laitoin onttoja, neliönmallisia metallikoristeita, jotka sain testiin Lady Queenilta, sekä niittejä.

Ihan kivat kynnet näistä mun mielestä tuli; pelkistetyt, mutta kuitenkin tarpeeksi monimutkaiset.

http://www.ladyqueen.com/
 Lady Queen tarjoaa teille 15 % alennuksen koodilla "KSAX15".
Isot metallikoristeet on saatu testiin blogin kautta.

***

I painted my nails with O.P.I's Can't a-Fjörd Not To from The Nordic collection. It's a soft, red toned orange creme. I wasn't going to buy this polish when I first saw it because I don't wear orange that often but I still ended up buying it just recently because it looked so pretty in the swatches and I had nothing similar to it in my collection.

I painted a nude base coat on my accent nails and left a stripe free of orange. I decorated the nails with hollow, square shaped metal accessories and rivets. Not the most wintery nails but I liked them anyway.

I got the big square metal accessories for review from Lady Queen and in case you're interested you can find them from the nail art section. Lady Queen offers a 15% discount for you with the code "KSAX15".

10 kommenttia:

 1. Iiks miten ihastuttavat! Nuo neliskulmaiset reikäniitit on ihan huippukauniita. Pitää varmaan hommata jostain :). Mulla on aina ongelma tämän värin kanssa. Muiden kynsillä se on maailman kaunein, mutta omille en saa haluamaani sävyä, kun nämä aina kuivuvat tummemmiksi kuin pullossa näyttää. Mutta sulla tää näyttää taas ihan täydelliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos. Määkin tykkäsin noista reikäniiteistä (hyvä termi, ite en oikeen keksinyt mitään osuvaa nimitystä).
   Aijjaa, harmillista. Itse en huomannut tuollaista ongelmaa tän lakan kanssa, mutta en kyllä erityisemmin kiinnittänyt huomiota. Se, että tää lakka näyttää mun kuvissa paremmalta kuin sulla irl saattaa vihjata, että mun näyttö kaipaa kalibrointia. ^^'

   Poista
 2. Hauskasti asetellut niitit :) viihtyisin näillä kynsillä useamman päivän!

  VastaaPoista
 3. Kaunis lakkaus :) tosi kivasti asetellut nuo niitit!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan raikas lakkaus, pakko tykätä! Kivaa vaihtelua kaikkien tummien tai jouluisten lakkausten keskelle täällä blogimeressä :) ♥

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.