maanantai 21. joulukuuta 2015

Lahajapaketit

Teinpä minäkin yhdet joulukynnet, kun osallistuin Mi Nailsin jouluaiheiseen kynsikisaan. Joulu on mulle tosi haastava lakkausaihe. Oon blogiaikojeni varrella nähnyt ja tehnyt niin monet joulukynnet, että aihe tuntuu niin loppuunkalutulta, etten yksinkertaisesti meinaa keksiä siitä mitään uutta. Mutta onneksi oon kuitenkin joka vuosi pitkän joulupalloissa pyöriskelyn jälkeen keksinyt jonkin itseäni miellyttävän idean. Tänä vuonna innostuin lahjapakettikynsistä, joita olen joskus toki nähnyt muiden blogeissa, mutta koskaan aikaisemmin en ole moisia itse väkertänyt.

christmas_present_nails

Näissä kynsissä on se hyvä puoli, että tarvikkeita ei tarvitse metsästää ympäri internetiä, vaan ne löytyy ennestään monen kaapista. Lakkasin kynsien pohjalle Delia No. 1:n punaisen jellylakan, joka on ehkä kaunein omistamani punainen lakka, ja O.P.I:n Solitairen. Solitaire on valkoinen hiekkalakka, jossa on hopeisia hilehippusia.

Tein rusetit mustasta karhulangasta, koska se on vahvaa ja sopivan paksuista. Kiinnitin kynteen ensin kynnen poikki kulkevat langat päällyslakalla ja sen jälkeen rusetin. Yhteen rusettiin kiinnitin myös pikkiriikkisen pakettikortin, jonka leikkasin siirtokuva-arkin taustapahvista. Laitoin rusetin ja pahvin päälle varovasti päällyslakkaa (mattalakka olisi ehkä toiminut paremmin).

christmas_present_nails_2

Kynnet oli aika yksinkertaiset, mutta voin sanoa, että rusettien väkertämisessä kului kyllä hyvä tovi. Luulin, että kynnet olisivat pilalla heti kun kastaisin kädet veteen, mutta yllättäen ne kestivät jopa pari päivää suihkusta ja muusta vedessä läträämisestä huolimatta.

Tykkäsin kynsistä tosi paljon. Tämä punainen lakka on vaan niin vastustamaton ja rusetit oli aika veikeitä. Hyvvää joulua vaa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! Tuokoon joulupukki teille paljon kynsilakkoja.

Käytetyt lakat:
Delia No. 1 37
O.P.I Solitaire
+ alus- ja päällyslakka


***

I did end up making one Christmas manicure for a certain Christmas themed nail art competition. Christmas is always a tricky subject for me. I've seen and done so many Christmas manicures that it feels like I've already seen and done everything too many times. But fortunately I finally got the idea of present nails. I've seen similar nails in other people's blogs but I had never tried the technique out until now.

The good thing about this kind of a manicure is that you only need nail polish and thread to create it. I used a red nail polish from Delia No. 1 and a white liquid sand polish from O.P.I called Solitaire.

I used black thread that was a bit thicker and stronger than regular sewing thread to make the bows and I attached them with clear top coat. I also made a tiny name card out of thick paper.

The nails were quite simple but very time-consuming. I thought water would immediately ruin them but surprisingly they lasted about two days regardless of me showering, washing my hands normally and cleaning.

I liked the nails very much. The red nail polish is one of my favourite reds and the bows were cute. Merry Christmas ya all! I hope Santa will bring you many new nail polishes!

16 kommenttia:

 1. Nää on tosi upeat! Ei voi ku tykätä! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat kynnet! Rusetit on tosi söpöt :)

  VastaaPoista
 3. Upeat! Ei uskoisi että et tee paljon joulukynsiä:D

  VastaaPoista
 4. Nää on todella kauniit! Mulla olis mennyt hermot jo moneen kertaan noiden narujen kanssa. Ihanaa joulunaikaa <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Veihän se kyllä aika paljon kärsivällisyyttä. Samaa sulle. :)

   Poista
 5. Voi että miten ihanat joulukynnet! Mullakin oli vähän vaikeuksia keksiä minkälaiset joulukynne tekisin ja vielä kun ei ollut yhtään joulufiilistäkään! Vähän siirtokuvia ja tarroja ja sopivat joululakat - kyllähän siitä jotain tuli loppujen lopuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Joulukynnet on kyllä hankalia. Onneks saatiin sentään lumi maahan (ainakin tänne, toivottavasti muuallekin Suomeen). Hyvä että sääkin keksit jotain sopivaa kynsille.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.