sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Lempparijoululakat swatch + murhamysteeri

Listasinpa minäkin näin viime tingassa omat lempijoululakkani niiden lakkojen joukosta, jotka mulla on mukana täällä vanhempien luona. Postauksen lopussa on lisää kevyttä luettavaa murhamysteerin muodossa, ettei joulunvietto vaan taantuisi liian tylsäksi.

my_favorite_christmas_nail_polish

1. Layla Green Galaxy
Sain Laylan Green Galaxyn ystävältäni edellisenä jouluna ja se on yksi lempilakoistani ikinä. Se on tummanvihreä, jellypohjainen hilelakka, joka levittyy täydellisesti ja peittää kahdella kerroksella. Täydellisyyttä!

christmas_nail_polish_green

2. Cuccio Manhattan Mayhem & China Glaze Blonde Bombshell
Manhattan Mayhem on ärtsyn kimaltava kirkkaanpunainen hilelakka jellypohjalla. Se on täydellinen joululakka punaisen ja blingin ystäville. Manhattan Mayhem peittää kahdella kerroksella ja kuivuu nopeasti. Laitoin sen päälle kaksi kerrosta päällyslakkaa tasaisen pinnan saavuttamiseksi.

Mielestäni jouluun sopii punaisen lisäksi myös kulta, joten esittelen teille myös yhden lempikultahilelakoistani; China Glazen Blonde Bombshellin. Blonde Bombshell koostuu kirkkaasta lakkapohjasta ja pikkiriikkisistä kultaisista hilehippusista, pienestä hexhileestä, ja pikkiriikkisistä tikkuhileistä. Lakka kuivuu hyvin nopeasti. Nimettömässä on kolme kerrosta Blonde Bombshellia ja kerros päällyslakkaa.

christmas_nail_polish_red_4

christmas_nail_polish_red_3

3. A england Perceval & Shimmer Polish Karina
A england on yksi lempilakkamerkeistäni ja Perceval yksi upeimpia - ellei jopa upein - punainen shimmerlakka, jonka omistan. Siinä on aavistus kultaista shimmeriä ja duochromemainen musta vivahdus, joka tekee lakasta todella kolmiulotteisen ja elävän näköisen. Lakka peittää jo yhdellä kerroksella, mutta minä laitoin silti kaksi, koska olen tapojeni uhri.

Shimmer Polishin Karina on punapohjainen jellylakka, joka on täynnä pientä punaista hilettä ja hopeista hologrammihilettä sekä joitain mustia hileitä. Karina peittää kahdella kerroksella. Koostumus on hieman paksu ja lakan pinta kuivuu röpelöiseksi, joten se tarvitsee 1-2 kerrosta päällyslakkaa sileän pinnan saavuttamiseksi (kuvassa yksi).

christmas_nail_polish_red_2


christmas_nail_polish_red

4. Delia No. 1 37 & O.P.I Solitaire
Nyt menen sieltä, mistä aita on matalin ja kierrätän viime postauksen kuvan. Shhh! Delia No. 1:n lakka numero 37 on yksi lempparipunaisistani. Se on punainen jellylakka, joka näyttää valosta ja lakkakerroksista riippuen kirkkaanpunaiselta, verenpunaiselta tai punaruskealta. Pullossa se ei näytä erityisen erikoiselta, mutta kynsillä se on vaan niin kaunis. Tämänkin lakan olen saanut kaverilta joululahjaksi.

O.P.I:n Solitaire on harmahtavan valkoinen hiekkalakka, jossa on pientä hopeahilettä. Mulla tulee tästä lakasta lumi mieleen. Onhan se tämmöisenä talvena kiva, että on edes kynsillä jotain lunta muistuttavaa. Solitaire levittyy hyvin ja peittää 2-3 kerroksella.

christmas_present_nails_2

5. O.P.I  Give Me Space & O.P.I I Snow You Love Me
Give Me Spacen sain tänä vuonna joululahjaksi ja se on päässyt jo mun ja äitin kynsille. Give Me Space on tummansininen scattered holo -lakka ja peittää jo melkein yhdellä kerroksella. Holoefekti ei ole kovin voimakas, mutta juuri sopiva mun makuun. Uskaltaisin jopa väittää, että tämä on kaunein lakka O.P.I:n Starlight -kokoelmasta.

I Snow You Love Me on yksi mun käytetyimmistä hilelakoista ympäri vuoden. Siinä on kirkkaalla pohjalla isoja, pyöreitä sateenkaaren väreissä säihkyviä hopeahileitä. I Snow You Love Me on kätevä koristelulakka, koska hileet on helppo ja nopea kiinnittä ja ne pysyvät hyvin päällyslakan alla. Pullossa saisi olla enemmän hileitä, koska nyt niitä on vähän hankala lonia sieltä. Vai oonko vaan käyttänyt tätä lakkaa niin paljon, että hileet alkavat loppua?

christmas_nail_polish_blue

Mitkä on teidän suosikkejanne näistä lakoista? Entä mikä on teidän lempijoululakka?

Loppukevennykseksi vielä murhamysteeri, joka mulle sattui ennen joulua. Taustatietoa sen verran, että mulla on oma kämppä Kuopion kupeessa, mutta oon taas asunut pari kuukautta vanhempien luona Pohjanmaalla, sillä halusin suorittaa koulun työssäoppimisjakson kotikonnuilla. Kämppä on luonnollisesti ollut sen ajan tyhjillään.

Jouluaattoa edeltävänä aamuna äiti herätti mut ja sanoi, että vuokranantajani soittaa ja pyytää mua puhelimeen. (Olin juuri vaihtanut liittymää, eikä oma kännykkäni ei ollut vielä alkanut toimia.) Rupesin jo miettimään, että en kai ole unohtanut maksaa jotain laskua tai muuta karmeaa. Ensimmäisenä linjan toisessa päässä kuitenkin kysyttiin hieman hätääntyneellä äänellä, että olenko kunnossa. Olinhan minä ihan kunnossa, joskin vähän unenpöpperössä. Soittaja selitti huojentuneena, että he olivan huolestuneet, kun en avaa ovea, enkä vastaa puhelimeen ja rappukäytävässä on verivana, joka johtaa mun asuntoon. Että on kuulemma ihan seinilläkin asti sitä verta.

Tässä vaiheessa oli mun vuoro huolestua, koska mitähän helvettiä. Kerroin, että asuntoni on ollut ihan tyhjillään pari kuukautta. Annoin heille luvan käydä yleisavaimella tarkistamassa tilanteen ja mulle toivotettiin hyvää joulua ja luvattiin soittaa takaisin. Kaksi tuntia sain harmaantua ja kuvitella, kuinka joku oli murtautunut mun asuntoon, varastanut kaiken mun omaisuuden, keitellyt vähän rohtoja ja muurannut ruumiin komeroon. Soitin lopulta itse takaisin vuokranantajalle vain kuullakseni, että he eivät tiedä vielä mitään, mutta lupasivat pistää asioihin vauhtia. Pian mulle soitettiin, että sun eteisessä on aika paljon mainospostia, mutta muuten kaikki hyvin, koska se veri vaan näytti tulevan sun asunnosta. En kysynyt, mistä veri on sitten tullut tai mitä he aikovat tehdä asialle. Olin vaan huojentunut, että kaikki on ok (ainakin minun osalta). Että hyvää joulua vaan. :D

14 kommenttia:

 1. Ihania joulukynsiä, Laylan vihreä lakka on aika mahtava :) hui mikä murhamysteeri, olisin kyllä itsekin ollut ihan paniikissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Layla on kyllä ihana. <3 Onneksi ei sitten kuitenkaan ollut tapahtunut mitään. :D

   Poista
 2. Ohhoh mikä murhamysteeri! :O Muista sitten päivittää tuohon jatkoa jos sitä joskus tulee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki. :D Eipä ainakaan ole mitään kuulunut tuolta Kuopion suunnalta, joten ehkä joku oli vaan kaatunut portaissa tai jotain vastaavaa... Ehkä kysäisen asiasta naapurilta, kun menen takaisin.

   Poista
 3. Ihania joululakkoja! Itse en omista näistä montakaan, mutta muita jouluisia kyllä ihan tarpeeksi :D

  Ja melkoinen mysteeri, onneksi oli kämppä kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä mun lakoista osa taiskin olla vähän tuntemattomampia.
   Niinpä, toivottavasti oli viimeinen tämän sortin mysteeri.

   Poista
 4. Give Me Space <3 Mun on varmaan pakko hankkia se, kun ei kukaan sitä joululahjaksi tuonu. Se on kyllä näistä ehdottomasti upein!
  Tykästyin myös tohon ekaan lakkaan, wau. Kauniita muutkin, ja tosi hyvät kuvat kaikista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oisin itse hankkinut sen ellen ois saanu sitä joululahjaksi. <3
   Kiitos. :)

   Poista
 5. Sieviä on kaikki, mut tokat kynnet pomppaa ehdottomasti mieluisimpina joulukynsinä esille. Tuo Cuccion Manhattan Mayhem on todellinen tuijotuslakka... <3 💕

  VastaaPoista
 6. Layla! Hitsi miten kaunis :). Onneksi Give me Space on matkalla jo mulle, on se niin nätti. Mä en edes pysty valitsemaan näistä kauneimpia kynsiä kun kaikki on niin erilaisia ja omalla tavallaan mielettömän upeita. Arvaa kuka ei nuku tänä yönä vaan miettii tätä sun mysteeriä :D? Miten veri voi näyttää johtavan sun asuntoon/asunnosta, mutta sitten ei muka kuitenkaan? Ei kai sitä nyt tarvii mikään Dexter olla, että osaa katsoa tuleeko vai meneekö se veri ja mistä ja minne :). Mä olisin varmaan hermoheikkona lähtenyt heti katsastamaan mysteeriä paikanpäälle. Kiva, ettet ole murhattu <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Layla on kyllä niin ihana, etten kestä. Toki kaikki omalla tavallaan kauniita.
   Jaa-a, ehkä se oli vaan päättynyt mun ovelle. Jos joku oli kaatunut portaissa ja mennyt vahingossa väärälle ovelle? Kuka tietää. Mää kuittasin koko jutun pelkällä olankohautuksella. Olin järkyttyneempi silloin, kun joku oli jättänyt koirankakan päiviksi rappukäytävään. Naapurit. <3
   Kiitos kauniista sanoista, lämmittää mun syntistä sydäntä.

   Poista
 7. Upeita joulukynsiä! Tuo vihreä lakka on aivan ihana! Aika hurja tilanne, onneksi ei sitten ollutkaan ruumista kämpässä :D

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.