lauantai 2. tammikuuta 2016

TOP 10 lempilakkaukset vuodelta 2015

Taas hujahti yksi vuosi ohi ja mulla on vielä vaikka kuinka monet kynnet odottamassa julkaisua. Ei siis tuhlata aikaa ja vaivaa löpinöihin, vaan siirrytään suoraan tämän postauksen aiheeseen eli mun menneen vuoden suosikkikynsiini. Kynnet eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä, koska oli jo tarpeeksi haastavaa valita tasan kymmenen suosikkia kaikista tekemistäni kynsistä.

favorite_nail_art

1. Nestemäiset kivet
Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä geelistä ja hilelakasta omia 3D-koristeita. Innostuin myös kolmiomanikyyristä ja nudeista lakoista. Postaus löytyy Täältä.

nails_liquid_stones

2. Avaruuskorut
Tein vielä toiset nudet liquid stone -kynnet avaruusteemalla. Ihastuin myös tähtiin ja niitteihin. Postaus löytyy Täältä.

liquid_stones_space_nails_2_blog

3. Raamikynnet 
Kokeilin ensimmäistä kertaa raamikynsiä. Myös näissä kynsissä näkyy nudea, tähtiä ja niittejä. Postaus löytyy Täältä.

framed_nails

4. Pitsipääkallot
Tein edellisenä vuonna myös useamman mustan ranskiksen ja myös leimausta tuli harjoiteltua. Näissä kynsissä käytin pitsileimoja ja akryylimaalia. Postaus löytyy Täältä.

lace_skull_nails

5. Sateenkaarioksennus
Vastapainona tummanpuhuville kynsille tein myös useammat söpöt kynnet. Nämä kynnet koristelin pastellisävyillä ja leimoilla. Postaus löytyy Täältä.

rainbow_stamping

6. Rusetit
Inhoni turkoosia ja minttua kohtaan väistyi ja jostain kumman syystä aloin jopa tykätä siitä. Lisäksi mun tuli käytettyä edellisvuotta enemmän isoja blinbling-koristeita kuten näissä rusettikynsissä. Pakko myöntää, että nämä oli yhdet koko vuoden lempikynsistä. Postaus löytyy Täältä.

bow_nails

7. Lahjapaketit
Nämä kynnet on näkyneet blogissa jo vähän liiaksikin, mutta minkä minä sille voin, että tykkään näistä. Käytin kynsissä mun kauneinta punaista lakkaa. Postaus löytyy Täältä.

christmas_present_nails_2

8. Punaiset stiletot
Vuosi 2015 on kynsirintamalla siinä mielessä erityinen, että tein ensimmäistä kertaa itselleni stiletot. Vaikka oonkin geelien suhteen vielä lapsenkengissä, tykkäsin tekemistäni kynsistä ihan pöhkönä! Viihdyin ihanissa petolinnunkynsissä pidemmän tovin, mutta ajanpuutteen takia siirryin kuitenkin takaisin helpompiin luonnonkynsiin. Näissä kynsissä ihastuin samaiseen punaiseen lakkaan kuin edellä mainituissakin kynsissä. Postaus löytyy Täältä.

red_stiletto_nails

 9. Susi
Musta kimaltava susiranskis, miten voisin olla tykkäämättä? Postaus löytyy Täältä.

wolf_nails_2

10. Metsäkeiju
Säästin lempikynteni viimeiseksi. Näissä kynsissä tykkäsin ihan kaikesta; stiletoista, vihreästä, hologrammilakoista ja kimalluksesta. Postaus löytyy Täältä.

keijukynnet_2

Siinä oli mun omat suosikkikynteni. Mistä te tykkäsitte eniten? Entä innostuitteko te menneenä vuonna jostain erityisestä tyylistä tai koristelutekniikasta?

Hyvää uutta vuotta kaikki!

***

Here are my ten favourite manicures I made in 2015. What was your favourite? Did you have some favourite nail style or technique last year? I fell in love with stiletto nails, triangle manicure, nude nail polish, star sequins, 3D accessories and liquid stones.

Happy new year!

10 kommenttia:

 1. Pöh, sää teet niin ihania kynsiä, ettei niistä pysty sanomaan ees suosikkia... <3

  VastaaPoista
 2. Avaruuskorut ja kaksi vikaa on ihan mun übersuosikkeja, vaikka kaikki on kyllä paikkansa tässä listassa ansainnut! Oi, ja pitsipääkallot <3! Miten sä muuten otat noi kuvat missä sulla on kädet tavallaan ristissä vastakkain (esim. 4 ja 6)? Ottaako jou muu ne vai saatko noin tarkkoja kuvia ajastuksella? Mä en keksi miten saisi tarkkoja kuvia molemmista käsistä ilman kuvausavustajaa :). Mahtavuutta uudelle vuodelle :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ajastuksella ja joskus joku muu painaa laukaisinta. Molemmissa on puolensa. Ajastuksen kanssa vien ensin toisen käden kameran eteen, jotta kamera tarkentaa siihen, painan laukaisinta ja sitten siirrän toisen käden toisen viereen. Teen tän noin miljoona kertaa kunnes saan yhden terävän kuvan.
   Hyvää uutta vuotta sullekin ja onnea ja pitkää pinnaa kuvauskokeiluihin. :D

   Poista
 3. Siis voi että nää kaikki on kyllä mielettömiä! Mutta nuo viimeiset on painuneet mun mieleen, ja on yhdet kauneimmista lakkauksista mitä viime vuonna näin! Jatka samaan malliin, sun työtä on ihanaa ihastella ♥ Mahtavaa alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, mukava kuulla, että oot tykännyt. <3
   Hyvää uutta vuotta sullekin.

   Poista
 4. Olet kyllä tehnyt tosi näyttäviä lakkauksia :) en osaa valita lempparia noista. Todella kauniita kaikki.

  VastaaPoista
 5. Kaikki on niin älyttömän upeita, että suosikkia on kyllä mahdoton päättää (:

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.