sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Mustia sateenkaaristrasseja

Ensimmäisellä käyttökerralla aikojen alussa Cuccion Bologna Blush tuntui tylsältä mummoväriltä, mutta nyt ihastuin siihen täysin. Bologna Blush on aavistuksen violettiin vivahtava nude creme. Se sopi mun ihonsävyyn todella hyvin ja sai kynnet ja sormet näyttämään siroilta. Tunsin oloni hienostuneeksi. Myös lakan laatu oli hyvä: kaksi kerrosta riitti peittämään.

black_rhinestone_nail_art

Koristeeksi laitoin LadyQueenilta testiin saamiani mustia strasseja, jotka säihkyvät sinisen, turkoosin, vihreän, vaaleanpunaisen, violetin ja kullan sävyissä. Ihan kuin olisi mustia sateenkaaren palasia kynsillä. Tykkään näistä mustista strasseista enemmän kuin tavallisista kirkkaista. Strassit eivät himmentyneet päällyslakasta, mutta huomasin, että käytössä väriloisto hiipui hieman. Saamassani hyrrässä oli kahden kokoisia strasseja ja niitä oli aika paljon. Kirsikaksi kakun päälle lisäsin kynsiin vielä mikrohelmiä.

black_rhinestone_nail_art_2

Tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon, koska ne olivat hillityt, mutta eivät kuitenkaan tylsät.

http://www.ladyqueen.com/
Olen saanut mustat strassit testiin blogin kautta.
LadyQueen tarjoaa teille 15% alennuksen koodilla KSAX15.

***

When I first used Cuccio's Bologna Blush a long time ago it felt like a boring grandma colour. Now I've completely changed my mind about it. It's a sophisticated, flattering nude with a slight purple tone. It really made my nails and fingers look longer and more delicate. The formula was also good. The polish was smooth and opaque in two coats. What is this witchcraft?

I decorated the nails with black rhinestones* that shone in shades of pink, purple, blue, turquoise, green and gold. It's like having pieces of black rainbow on your nails. I actually came to like these black rhinestones better than clear ones. Top coat didn't dull the shine. I did notice that after a day on my nails the colours had become a bit fainter which is not uncommon for rhinestones.

I also added some microbeads on my nails. I really like microbeads but they don't last that long on me.

I liked these nails a lot. They were really simple but still glamorous.

*The black rhinestones were given to me for review by LadyQueen. They also sell many other nail art products. LadyQueen offers a 15 % discount for you with the code "KSAX15".

12 kommenttia:

 1. No jo on tyylikkäät kynnet! Tämä nudesävy on munkin iholle kaikista kaunein. Nyt tekee mieli strassikasaa kynsille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Pitää ehkä ruveta hamstraamaan tän sävyisiä nudeja.

   Poista
 2. Mulla on näitä strasseja ja ne ovat kyllä kivoja. Mikä kamera sulla muuten on? Saat ihan uskomattoman tarkkoja kuvia, nuo strassit erottuu juuri niin hienoina kun ne oikeasti ovatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Canonin EOS 100D. Kameran sijaan ylistän kyllä mieluummin Photoshoppia, jossa terävöitän kuvia hieman ja teen muut muokkaukset. Kuvatessa käytän myös jalustaa ja pientä ISO-arvoa. :)

   Poista
 3. Black rhinestones on nude are the perfect choice. I like the elegant outcome a lot!

  VastaaPoista
 4. upeat <3 "tylsät" nudet on just parhaita, käy noiden mustien strassien kaveriksi superhyvin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Oon nyt ruvennut tykkäämään enemmän nudeista lakoista.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.