maanantai 30. toukokuuta 2016

O.P.I In the Cable Car-Pool Lane

Se niistä hempeistä pastellilakoista. Nämä kynnet on sellaiselta harvinaiselta aamulta, kun herätessäni päätin, että nyt on hyvä hetki lakata kynnet ennen työharjoittelupaikalle lähtöä. Niinpä vetäisin kiireesti housut jalkaan, puurot naamaan ja lakat sormiin ja töihinkin kerkesin ajoissa.

opi_in_the_cable_car_pool_lane_swatch_2

Tämä kaunis, ihana, upea, luumunpunainen lakka on O.P.I:n In The Cable Car-Pool Lane. Oon aina pitänyt luumunpunaista rumana värinä, mutta tämä lakka muutti mun mielipiteen täysin. Sen täytyy johtua osaksi crelly-koostumuksesta, jonka ansiosta lakassa on ihan mieletön kiilto. Mun kuvissa In The Cable Car-Pool Lane näyttää punaiselta, mutta kyllä minä silti miellän lakan enemmän violetiksi. (Ehkä punainen sävy tuli paremmin esiin kirkkaiden lamppujen alla tai sitten vaan itse kämmäsin kameran kanssa.)

Ja arvatkaa, mitä juuri huomasin. Pullossa on pienen pieniä hilehippusia! En nähnyt niitä lakatessa enkä kuvatessa, eivätkä ne todellakaan näy kynnellä. Onpa outo veto O.P.I:lta.

opi_in_the_cable_car_pool_lane_swatch

In The Cable-Car Pool Lane levittyy mukavasti ja peittää täydellisesti kahdella kerroksella. Tekisipä O.P.I syyskokoelman, joka olisi täynnä tällaisia tummia crelly-lakkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.