perjantai 19. elokuuta 2016

Herkkukynnet ja hilelakkojen ongelmallisuus

Nämä kynnet syntyi, kun halusin käyttää jotain mun hilelakoista. Mulle on kertynyt aikamoinen läjä toistaankin kauniimpia hilelakkoja, joita en koskaan käytä. Ne on vähän niin kuin kimaltavia jalokiviä: ne on ihania, mutta ei niitä arkena tule käytettyä. En silti osaa luopua niistä, kun ne on kuitenkin niin erilaisia ja nättejä. Yritän aina toisinaan ihan tietoisesti tehdä hilelakkauksia, etten vaikuta kahjolta hamstraajalta.

ice_cream_nails

Käytin pohjalakkana American Apparelin liilaa L'Espritiä. Uskokaa tai älkää, mutta tein aksenttikynsiin sivuttaisen liukuvärin Color Clubin Secret Rendezvousilla, joka on edellä mainittua lakkaa vähän vaaleampi. Se ei kyllä yhtään erotu hileen ja leimojen alta. Alan epäillä, että koko liukuvärjäys oli vaan unta.

Laitoin aksenttikynsiin yhden kerroksen IBD:n Glitterazzia, jonka muistelen voittaneen GlitterFrosting -blogista. Merkki oli mulle entuudestaan tuntematon, mutta en kyllä pettynyt tähän lakkaan. Lakassa on erikokoisia ja -muotoisia läpikuultavia hilehippusia, jotka säihkyvät keltaisena, oranssina, turkoosina, vihreänä ja vaaleanpunaisena, sekä mustia mattahileitä. Glitterazzi on oikein hyvä hillitty päällyslakka. Se tuo lisäkimallusta peittämättä alla olevaa värilakkaa.

Lopuksi leimasin kesään sopivan kuvion Konadin Charming Nails -laatasta, jonka olen voittanut ihan Charming Nails -blogista. Voi mua onnekasta. :D Tämä on mun lempikuvio koko laatasta ja se on jopa tarpeeksi iso mun kynsille. Harmi vaan, että päällyslakka sotki leimat. Pitäisi ehkä investoida joku leimoille hyvä päällyslakka tai olla vaan vähän helläkätisempi. Musta tuntuu, että hoen tätä joka toisessa postauksessa, mutta ei sotku nyt niin paha ollut eikä sitä oikeasti edes huomannut.

Käytetyt lakat:
American Apparel L'Esprit
Color Club Secret Rendezvous
IBD Glitterazzi
Konad Black
alus- ja päällyslakka

Leimauslaatta:
Konad Charming Nails 01

***

I made this manicure because I wanted to use some of my glitter toppers. I have so many glitter polishes but I almost never use them especially the topper ones. They are like jewels: they are gorgeous but they're not for the everyday wear. I still can't give them away because they are so unique and pretty. Every now and then I try to come up with manicures with glitter because I don't want to seem like too much of a hoarder.

I chose American Apparel's L'Esprit as the base colour. It's my go-to lilac creme. I made a gradient on my accent nails using a slightly lighter lilac. It turned invisible after glitter and stamps.

The glitter is from IBD and it's called Glitterazzi. I won the polish from a fellow blogger (GlitterFrosting) once upon a time. The polish has transparent flakie glitter in different sizes and shapes and some black glitter.

Finally I stamped a summer appropriate image on my nails from Konad's Charming Nails plate (which I once won from Charming Nails). This is my favorite image from the whole plate and it's even big enough for my nails. Too bad that my top coat spread the stamps. I hate when that happens. I should probably invest in a more stamp friendly top coat. I feel like I keep repeating myself but the mess wasn't that noticeable in real life.

15 kommenttia:

 1. Onpa nätit :) pitäisi kyllä käyttää tuota laattaa taas joskus, mites se on niin inholassa ollut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Ei sitä oikein kaikkia laattoja kerkeä käyttää säännöllisesti.

   Poista
 2. Tosi kauniit! Ihana tuo glitter <3

  VastaaPoista
 3. Kaikessa yksinkertaisuudessaa mielettömän kaunis lakkaus! Tuo glitter tosiaan tuo tarvittavan lisän kynsiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mustakin tuo hile sopi hyvin tuonne väliin. :)

   Poista
 4. Mulla on vähän sama noiden hilelakkojen kanssa, koskaan niitä ei muista käyttää. :D Ihanat! ^_^

  VastaaPoista
 5. Nää on ihan supersuloiset! Alkoi heti tehdä mieli jätskiä :D

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.