maanantai 29. elokuuta 2016

Leppäkerttuja ja niittejä

Lakkaan mielelläni muiden kynsiä aina tilaisuuden tullen, koska mulla on niin paljon lakkoja ja koristeita, etten millään kerkeä käyttää niitä kaikkia itse. Ja on muutenkin mukavan haastavaa ja virkistävää tehdä kynnet ottaen huomioon myös toisen ihmisen toiveet ja mieltymykset. Lisähaastetta tuo se, että kynsistä pitäisi selviytyä suhteellisen nopeasti, koska moni ei jaksa katsoa kovin kauaa, kun lakka kuivuu.

Tässä parit tädilleni tekemät kynnet.

summer_lady_bug_nail_art

Näihin kynsiin valikoitui Milvin leppäkerttusiirtokuvia ja Girly Bitsin tummanvihreä hologrammihilelakka Jiminy Christmas, joka soveltuu mainiosti myös kesälakaksi. Lakka levittyi moitteettomasti ja peitti täydellisesti kahdella kerroksella. Lakan pinta jää jokseenkin mattaiseksi ja karkeaksi, joten se tarvitsee 1-2 päällyslakkakerrosta kauniin kiiltävän lopputuloksen saavuttamiseksi (kuvassa yksi).

Lakkasin siirtokuvien alle ohjeen mukaisesti valkoisen lakan, jotta ne säilyttäisivät kirkkaan värinsä. Siirtokuvat ovat tosi yksityiskohtaisia ja asettuivat nätisti kynnen pinnalle. Leikkasin enimmät ylijäämäreunat saksilla pois ja loput siistin kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla pumpulipuikolla. Tarvittiin kyllä jonkun verran hinkkaamista ennen kuin kynsilakanpoistoaine sulatti siirtokuvajämät, joten kuvat kannattaa asettaa ja leikata pienemmiksi niin, että mahdollisimman vähän päätyy iholle.

Kynsistä tuli niin ihanan vihreät ja kimaltavat, että haluan samanlaiset (vaikka itse sanonkin).

red_rivet_nails_2

Toinen lakkaus toteutettiin A Englandin Percevalilla, joka on yksi upeimpia punaisia shimmerlakkoja mun kokoelmassani, ja pyöreillä niiteillä. Perceval peittää jo yhdellä kerroksella ja levittyy niin loistavasti kuin A Englandin lakat yleensäkin. Niitit kiinnitin päällyslakalla.

Tykkäättekö te lakata muiden kynsiä?

***

I made these two manicures for my aunt. For the first one I used two layers of dark green holographic glitter nail polish called Jiminy Christmas from Girly Bits and super detailed ladybug waterdecals from Milv. I used a white base colour for the decals to keep the vibrant colours. This manicure was so wonderfully green and sparkly that I want one for myself, too.

I used A England's Perceval for the next manicure. It's a beautiful red shimmer polish that is opaque with one coat only. I decorated the nails with silver coloured rivets.

12 kommenttia:

 1. Eipäs ole muuten tullut lakattua muiden kynsiä sitten viime kesän! Tykkäisin kyllä, mutta aika riittää nipin napin omiin kynsiin, joten muiden kynsiin ei tahdo jäädä aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, minä taas oon mieluusti lakannut muiden kynsiä, vaikka omat on olleet varmaan jo yli kaksi viikkoa ja ovat ihan järkyssä kunnossa. Suutarin lapsella ei oo kenkiä.

   Poista
 2. Ihanat ovat molemmat lakkaukset :) ♥ Ja kyllä mä ainakin kovasti tykkään lakkailla muidenkin kynsiä, vaikka juuri nyt en sitä ookaan hetkeen tehnyt kun ei oo ollut ylimäärästä aikaa liiemmin :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän söpöt noi vihreät kynnet! :')

  VastaaPoista
 4. Lovely ladybugs! The second one is beautiful too, fancy!)

  VastaaPoista
 5. Uu ihanat on molemmat kynnet, varsinki viheriät, ihanan pirtsakat. :3 Mää aina välillä oikeen pakotan ja istutan äitin pöytään ja sanon et ny lakataan kynnet, millasta haluat? :D Se on mukavan haastavaa ja pitää jotenki keskittyä enemmän kui omia kynsiä lakkaillessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin aina yritän suostutella äitiä lakattavaksi. Vaihtelu virkistää.

   Poista
 6. Ihania lakkauksia! Mää en oo ikinä lakannu toisten kynsiä, että osaiskohan sitä ees. :D

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.