maanantai 15. elokuuta 2016

Kesän herkkupinkki

Tässä vielä eräät oikeen kesäiset kynnet, vaikka nyt aletaankin mennä jo syksyn puolelle. Lakkasin kynsille Essien Off The Shoulderin. Se ei ole vaalea eikä tumma vaan juuri täydellinen, herkullinen peruspinkki. Tämän kesäisempää lakkaa ei mun kokoelmasta löydy. Off The Shoulder on laadultaan loistava: se levittyy helposti ja peittää kahdella kerroksella.

pink_stripes_nail_art_2

Tein aksenttikynteen raitoja, joihin oon nyt erityisen tykästynyt. Lakkasin pohjalle China Glazen New Birthin, joka on erittäin vaalea sininen creme. Se on aika ohut ja tarvii kolme kerrosta peittääkseen. Lakan pintaan myös ilmestyi pieniä ilmakuplia, mutta ehkä en antanut sen kuivua tarpeeksi kerrosten välissä. Toivottavasti vika ei ole lakassa vaan lakkaajassa, koska olisi sääli heittää näin nätti lakka menemään. Miten New Birth teillä käyttäytyy?

Toiseksi väriksi valitsin O.P.I:n Incognito in Sausaliton ja kuplat onneksi peittyivät sen alle. Incognito in Sausalito on hyvin tumma, melkein musta, sininen creme-lakka. Tykkään käyttää tavallisen valkoisen ja mustan sijaan tällaisia melkein valkoisia ja mustia, koska ne on kiinnostavampia eikä aivan niin rajuja.

Laitoin koristeeksi vielä hopeanvärisiä niittejä. Kolmionmalliset niitit sain kokeiluun Born Pretty Storelta. Niiden pinta ei ole tasainen vaan työntyy aavistuksen ylöspäin pyramidimaiseen muotoon. Niitit on kivan pieniä ja siroja ja ne pysyivät nätisti päällyslakalla kiinni.

Käytetyt lakat:
Essie Off The Shoulder
China Glaze New Birth
O.P.I Incognito in Sausalito
alus ja päällyslakka

http://www.bornprettystore.com/
 Olen saanut kolmioniitit rehelliseen arvosteluun. Born Pretty Store tarjoaa teille 10 % alennuksen koodilla WTFQ10. En hyödy tämän postauksen linkkien klikkauksista.

***

Autumn is here but I still have some summery manicures to show you. The pink polish is Essie's Off The Shoulder which is the most summery polish in my collection. It just makes me think of ice cream and the beach and all summery things. The shade is a delicious, perfect medium pink and the formula is amazing.

I used light blue (China Glazes New Birth) and dark blue (O.P.I's Incognito is Sausalito) for the stripes. I like to use these types of almost black and white colours instead of actual black and white. I find them more unique and easier to pull off.

Finally I added some silver colour rivets for decoration. I got the triangle shaped rivets for an honest review from Born Pretty Store. Their surface is not flat but a slight pyramid shape which I like. They look very delicate. I attached them with top coat and they stayed there as long as I had this manicure.

(Born Pretty Store offers you a 10% discount with the code WTFQ10. I do not benefit from you clicking the links in this post.)

16 kommenttia:

 1. Oi miten nätit lakkaukset ja raidat on aina ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Onneksi määkin oon nyt ymmärtänyt raitojen hienouden.

   Poista
 2. Noi kolmionmalliset niitit on kivan erilaisia, sopii hyvin tähän lakkaukseen! :3

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit! Ei mitään liikaa. :)

  VastaaPoista
 4. Yksinkertainen on aina kaunista. En tajua miten en ole aiemmin löytänyt blogiasi?! Olen kyllä aina ihastellut lakkauksiasi, kun niitä on jossain vastaan tullut. Nyt liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan ja hienoa että löysit tänne. Taidan blogeineni olla vähän tämmöinen hiljaiseläjä.

   Poista
 5. Voi miten ihana kokonaisuus! Tosi kivasti sopii tuo sininen aksentti pinkin pariksi :) Ja tuosta pinkistäkin tykkään, oikein mehukkaan värinen! (eikä edes taita liikaa siniseen, joka on mulle iso nou nou pinkkien kohdalla :D en osaa käyttää niitä jos ne on liian kylmän sävyisiä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tää on kyllä just täydellinen pinkki.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.