maanantai 24. lokakuuta 2016

Veriroiskeita

Kaverini oli aikeissa osallistua zombiewalkiin ja toiveena oli zombille sopivat mutta kuitenkin käytännölliset kynnet. Niinpä päätettiin tehdä veriset splatter-kynnet. Kyseisessä koristelutekniikassa kastetaan pilli kynsilakkaan ja puhalletaan lakka kynnelle, mikä saa aikaan roiske-efektin. Homma on sotkuista, joten käärin kaverin sormet nättiin teippipakettiin ennen verileikkejä.

halloween_nails

Pohjalakkana on Color Clubin Nomadic in Nude, joka on harmahtava nudelakka. Roiskeisiin käytin tavallista punaista lakkaa (Lumenen Tule luokseni) ja koko komeuden päälle laitoin tietenkin päällyslakan.

Punaista lakkaa oli hankala saada irti kynsinauhoista ja se myös vähän levisi kynnellä, kun laitoin päällyslakan, mutta tässä tapauksessa pieni sotku ei haitannut kokonaisuuttaa.

10 kommenttia:

 1. Punaiset kynsinauhat tuo vähän uskottavuutta zombiewalkiin :). Hienot kynnet!

  VastaaPoista
 2. Vähän kynsinauhoille jumahtanut lakka ei tosiaan tätä kokonaisuutta pilaa, mahtavalta näyttää! Ja varmasti olivat asuun sopivat :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on kyllä helpot mutta tosi hienot Halloweenkynnet!

  VastaaPoista
 4. Ai hitsi et nää onki hienot! Vaan se sotkun määrä on kyllä syvältä. Itse oon kokeillut ensimmäisen ja viimeisen kerran tätä tekniikkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu mihin vertaa. Vesimarmorointi on paljon sotkuisempaa. :D

   Poista
 5. Upeat! Luulin, että olit tarkoituksella vähän sotkenut kynsinauhoja :D

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.