lauantai 12. marraskuuta 2016

Luurangon näpit

Tässä mun halloween-kynnet, jotka on hilluneet instassa jo pari viikkoa (seuratkaa myös siellä, sivupalkissa linkki ->). Tein nämä kynnet ihan viime tipassa #kynsiblogitgoeshalloween -kisaan ja hyvinhän me pärjättiin. Halloween ja muut juhlapyhät on mulle tosi hankalia lakkausaiheita, koska niistä on vaikea keksiä mitään omaperäistä. Tähän lakkaukseen johtanut lumipalloefekti sai alkunsa Nail Allien hämähäkinseittikynsistä.

halloween_nail_art

Pohjalla on O.P.I:n Miss You-niverse, joka on erittäin tumma, utuinen, violetti lakka. Kuvasin sen vähän kämyisesti ja se näyttää mustalta, mutta oikeasti se on violetti. Oon erittäin ihastunut tähän lakkaan.

Katsoin mallikuvasta apua ja maalasin luut akryylimaalilla. Lopuksi rapsuttelin hammastikulla kaikki ylimääräiset hups-kohdat pois ja tein kaikenlaista hienosäätöä. Akryylimaali on siitä kätevää, että se lähtee märkänä pesemällä ja kuivana raaputtamalla.

Pidän lakkauksen yksinkertaisuudesta ja vaalean ja tumman kontrastista. Näistä tuli yhdet lempikynsistäni pitkään aikaan. Vaati nämä kyllä useamman tunnin piperryksen.

20 kommenttia:

 1. Mutta onhan nämä ihan mielettömän hienot! Voi kun itsekin osaisi! :3

  VastaaPoista
 2. ai että, ihan törkeen upeet ! <3

  VastaaPoista
 3. Nää oli ehdottomasti mun suosikit kisassa! Niin siistiä maalausjälkeä <3

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavan taidokkaat! Ja ehdottomasti parhaat :)

  VastaaPoista
 5. Upeaa maalausjälkeä, ja niin omaperäset! Ansaitsit kyllä voiton :)

  VastaaPoista
 6. Nämä on mahtavat, tosi tarkkaa jälkeä oot tehnyt! :)

  VastaaPoista
 7. Siis mä olin niin myyty kun nämä näin <3 <3 Ihan huikeaa työtä, ei voi kuin ihailla lopputulosta ! Kyllä meni voitto oikeaan osoitteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Oon kyllä itsekin tyytyväinen, kun tuli voitto kotiin, koska sain ensimmäiset Picture Polishini. Hehe. ^^

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.