keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Greenery – vuoden 2017 Pantone-väri

Tämän vuoden Pantone-väri on Greenery, jota kuvaillaan raikkaaksi kellertävänvihreäksi. Keväisen vihreä Foxy Pawsin Will-'o-the-wisp sopii lähes täydellisesti kuvaukseen. Will-'o-the-wispissä on tosin mukana kultaista shimmeriä. Lakan väri tuo mieleeni hiirenkorvilla olevat koivun lehdet ja senpä vuoksi maalasin aksenttikynteen lehtikuvion.

foxy_paws_will_o_the_wisp_2

Mikä teidän kokoelman lakoista sopii parhaiten tämän vuoden Pantone-väriin?

6 kommenttia:

 1. Ihanan keväiset! <3 Pitääpä selata oma lakkakokoelmaa läpi, että löytyyköhän sieltä mitään kuvaukseen sopivaa.. Vai joutuuko taas ostoksille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tämä sävy ei taidakaan olla kovin yleinen lakoissa.

   Poista
 2. Nätit kynnet! Mä olin tällä kertaa aika pettynyt tämän vuoden Pantone-väriin, eikä mulla ole yhtään vastaavaa kynsilakkaa. Mulla ei varmaan tänä vuonna tule tehtyä Pantone-kynsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mullakaan ei ollut hirveästi mistä valita. Enpä oo nähnyt vielä kellään Pantone-kynsiä, vaikka viime vuonna niitä oli paljon.

   Poista
 3. Superraikkaat kynnet!! ristus ku tuli jopa ihan jano, alkoi tekeen mieli jotain ihanaa, kylmää, vihreetä fantaa vai mitä näitä uutuuksia aina kesäksi tulee kauppoihin hahaha :D
  Tämän vuoden Pantone väri on kieltämättä... ärtsy hahaha. En itse asiassa tiedä löytyykö kokoelmistani tämänsävyistä lakkaa, tai edes mitään mikä olisi lähellä tätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pitäisi ehottaa yhteistyötä jollekin limsayhtiölle. :D
   Onhan Greenery kynsillä jokseenkin erikoisen värinen, vaikka tykkäänkin kyseisestä väristä. Eipä mullakaan ole kuin kaksi lakkaa, jotka sopii siihen.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.