torstai 2. helmikuuta 2017

Naapurini Totoro

Hayao Miyazakin animaatioiden erikoiset maailmat, hassut otukset ja kaunis piirrosjälki ovat ihastuttaneet minua lapsesta saakka ja fanitan niitä edelleen. En siis mitenkään voinut vastustaa näitä Totoro-siirtokuvia, jotka sain valita testiin EnjoyOurs-verkkokaupasta. Valinta oli kyllä vaikea, koska valikoimaan kuului myös Muumi- ja Henkien kätkemä-siirtokuvia.

totoro_nails_2

Siirtokuva-arkki on aika iso, mikä on aina plussaa. Kuvioita on monenkokoisia isoista aivan pikkiriikkisiin. Itse arkin päällä ei ollut erillistä suojamuovia niin kuin siirtokuvissa yleensä. Arvatkaa vaan kauanko yritin nyhrätä suojamuovia irti ennen kuin tajusin, ettei sitä ole.

Siirtokuvat ovat tavallista paksumpaa tekoa, eivätkä ne liukuneet pahvilta nätisti, vaikka liotin niitä kauan. Vedin kaikki kuvat varovasti irti pinseteillä, minkä ne onneksi kestivät yllättävän hyvin. Yhden onnistuin rikkomaan.

Yleensä siirtokuvia voi liikutella kynnellä vielä niiden ollessa märkiä, mutta nämä tarttuivat heti tiukasti kynnen pintaan kuin tarrat. Levitin siirtokuvien päälle kaksi kerrosta päällyslakkaa, koska niiden reunat tuntuivat vielä hieman ensimmäisen kerroksen alta.

totoro_nail_art

Minulle Totoro-aihe korvaa lisävaivan, jonka kuvien irrottaminen vaatii ja aion käyttää näitä siirtokuvia jatkossakin. Jokainen voi toki arvioida oman Totoro-faniutensa pohjalta, ovatko nämä vaivan arvoisia.

Käytin pikkurillin koristeeluun vinyylejä ja vieläpä ihan ensimmäisen kerran. Ne osoittautuivat oikein käteväksi ja helpoksi koristelumenetelmäksi.

Käytetyt lakat:
China Glaze Friends Forever, Right?
China Glaze Sweet Hook
alus- ja päällyslakka

http://www.enjoyours.com/?src=HAL10
EnjoyOurs tarjoaa teille 10% alennuksen koodilla HAL10.
Jos viisi ihmistä käyttää alennuskoodiani, EnjoyOurs sponsoroi blogissani arvonnan.

8 kommenttia:

 1. Jestas kuinka söötit! :D ♥ Mulla tuskin hermot kestäisi noita siirtokuvia, mutta onneksi sulla kesti niin pääsi ihailemaan näitäkin kynsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Loppujen lopuksi kuvia ei ollut hirveän vaikea irrottaa pinseteillä, mutta kaikilla ei tietenkään riitä aika ylimääräiseen kikkailuun.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti. :D Eiks kaikki Totorollinen automaattisesti oo?

   Poista
 3. Thank you! ^^ Totoro is so cute. :D

  VastaaPoista
 4. Totorosta tykkäsin, ku sen katoin viime vuonna. Kynnet on söpöt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi katsoa Totoro uudestaan, kun viime kerrasta on niin kauan.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.