tiistai 28. helmikuuta 2017

Prinsessakynnet ja lakkaprojekti

Uppista, tuli pieni postaustauko. Olen ollut pari viikkoa ihan yksinkertaisilla tai nakuilla kynsillä, joista en ole jaksanut keksiä mitään kirjoitettavaa. Nyt ajattelin, että paremman inspiraation puutteessa voisin tehdä jotain aloittamani lakkaprojektin suhteen.

princess_nail_art

Olosuhteiden pakottamana toteutin söötit hemppiskynnet kahdella lakkaprojektiin valitsemallani lakalla. (Projektin tarkoituksena on siis käyttää valitsemani lakat pois.) Laitoin O.P.I:n Don't Burst My Bubble -minilakkaa pohjalle ja tein sen päälle liukuvärjäyksen Make it:n Pink Dreamilla. Lakat hupenivat tuskin yhtään siitäkään huolimatta, että pullot ovat pieniä. Tämän projektin kanssa tulee vielä tukalat oltavat. Ehkä pitäisi keskittyä pelkästään pariin lakkaan, että saisin varmasti edes ne käytettyä loppuun.

Lopputuloksesta tuli ihan kiva, mutta kynnet eivät jostain syystä tuntuneet omantyylisiltä. Huomaatteko, kuinka mun vihreä villitys on vaihtunut vaaleanpunaiseen hemppiskauteen. Onko teillä lakkakausia, jolloin lakkaatte pelkästään tietyn värisiä tai tyylisiä kynsiä?

2 kommenttia:

  1. On kyllä kivan hempukat! :) On mulla kausia. Aina tummaa, tumma ja tummaa. Sitten vähän pinkkiä ja minttua väliin. Ja sitten sama alkaa alusta. :D

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.