tiistai 28. maaliskuuta 2017

Lempikevätlakat, osa 1: keltainen

Ajattelin tehdä postaussarjan keväisistä lakoista, koska miksipäs ei. Jokaisessa osassa on keväinen väriteema, johon sopivat kolme lakkaa esittelen. Sarjan saa kunnian aloittaa keltainen. Se on mielestäni iloinen ja aurinkoinen väri ja sopii siten hyvin kevääseen. Käytän keltaista loppujen lopuksi aika harvoin, mutta keväällä ja kesällä sitä tulee käytettyä skittletteissä ja liukuvärjäyksissä.

opi_i_just_cant_cope_acabana_spring_polish

O.P.I:n I Just Can't Cope-acabana on mun luottokeltainen, ja uskon, että se on tuttu monelle muullekin. I Just Can't Cope-acabana on raikkaan kirkkaan keltainen lakka, joka on hivenen vaaleampi kuin monet peruskeltaiset lakat. Minä laitoin kynsilleni kolme kerrosta lakkaa, mutta kaksi paksua kerrostakin olisi riittänyt.

orly_lemonade_spring_polish

Orlyn Lemonade taas on minun lempivaaleankeltainen lakkani. En sanoisi sitä pastelliksi, koska se on vaaleudestaan huolimatta yllättävän kirkas kynsillä. Lemonade on koostumukseltaan jokseenkin vetinen ja raidoittuva, joten se tarvitsee kolme kerrosta peittääkseen. Ainakin China Glazen Lemon Fizz on dupe tälle lakalle.

essence_lean_on_me_spring_polish

Essencen Lean on Me -lakan ostin viime keväänä. Yllätyn sen laadukkuudesta joka kerta, kun lakkaan sillä. Se levittyy todella pehmeästi ja peittää kahdella kerroksella, mikä ei ole itsestään selvyys ketlaisille ja vaaleille lakoille. Sävyltään Lean on Me on hyvin vaalea keltainen, sellainen banaanin sisuksen värinen.

Saas nähdä, milloin se kevät sitten oikeasti tulee. Minä olin suunnitellut kaivavani pyörän autotallista, kun tiet olivat vihdoin sulat, mutta yöllä olikin satanut niin paljon lunta, että sain ryhtyä luimitöihin.

6 kommenttia:

 1. Ihana postaussarja!! Ihania lakkoja, keltainen on todella kaunis väri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät. Minäkin pidän keltaisesta. Se on ihanan pirtsakka kevät- ja kesäväri.

   Poista
 2. Tuo alin näyttää kyllä tosi kivalta sävyltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nätti ja voisi sopia hyvin myös niille, jotka ei pidä kirkkaan keltaisesta kynsillä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo, se on mun lempikeltainen, enkä varmaan oo ainut.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.