keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

O.P.I ja sininen

Halusin kokeilla yhtä minun monista käyttämättömistä lakoistani ja valitsin kokoelmastani O.P.I:n Get Your Number -hiekkalakan. Okei, se ei oikeastaan ole käyttämätön, koska olen lakannut sillä muiden kynsiä. Mutta sitä ei lasketa.

opi_get_your_number_swatch

Get Your Number on sininen tekstuurilakka, jossa on paljon hopeista hologrammihilettä. Se on niin kaunis ja kimaltava, että ihan hävettää myöntää, etten ole saanut sitä käytettyä. O.P.I:n hiekkalakat ovat minulle tekstuurien ykkösiä. Ne kestävät kynsillä älyttömän hyvin, levittyvät vaivattomasti ja hile-röpelö-suhde on juuri täydellinen minun makuuni. Harmi, että hiekkalakkakokoelmat olivat rajoitettuja eriä.

Sen huonon puolen huomasin Get Your Numberissa, että se vajuu todella nopeasti. Laitoin sitä kaksi kerrosta yhteensä neljään kynteen ja lakan pinta oli silminnähden alempana käytön jälkeen. Muistelen, että myös muut omistamani O.P.I:n tekstuurit kuluvat nopeaa tahtia vähäisestä käytöstä huolimatta.

Osaan kynsistä lakkasin O.P.I:n Keeping Suzi at Bayn, joka on tummansininen creme. Se peittää kahdella kerroksella ja on yksi käytetyimpiä sinisiä lakkojani.

Tykkäsin näistä kynsistä paljon, vaikka en edes tehnyt niihin mitään koristeluita. Hiekkalakat on jo itsessään niin kauniita, ettei niihin tarvitse lisätä mitään.

12 kommenttia:

 1. Nämä kyllä ovat täydelliset, molemmat lakat niin nättejä <3

  VastaaPoista
 2. Yksinkertaisuudessaan todella kauniit kynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia. Get Your Number on kyllä kaunis lakka.

   Poista
 3. Voi näyttääpäs tuo Get Your Number ihanalta sun kynsillä! <3 Nämä lakkaukset ovat kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan todella hurmaavat. :)
  Pitäisi varmaan itsekin käyttää useammin tuota lakkaa, mutta meinaa aina unohtua muiden joukkoon laatikkoon. Nämä lakkaukset taas muistuttivat kuinka upea tuo tekstuuri onkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Get Your Number on kyllä upea. Erikoiset lakat vaan jää usein keräämään pölyä kauneudestaan huolimatta.

   Poista
 4. Vau mikä lakka! On tosiaan harmillista, että hiekkalakat on rajoitettuja eriä. Heräsin näihin vähän liian myöhään, kun kynsi-innostus vasta nosteli päätään, kun ne olivat pinnalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin vähän harmittaa, että ostin OPI:n hiekkalakkoja vain muutaman. Mutta jos tuuri käy niin niitähän saattaa näkyä joskus fb:n kynsikirppiksellä.

   Poista
 5. Voi vitsi miten mä tykkään sun kuvien laadusta! <3 Näitä on niin kiva katsella ja käyn aina kurkkimassa sun Instaa uudestaan ja uudestaan :)

  Nää kynnet on tosi paljon mun mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, onpa mukava kuulla, että oot tykännyt.

   Poista
 6. Kauniit kynnet! Get Your Number on aivan ihana<3

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.